Ομορφιά : Νύχια16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2016

Hot Nail News: Η πρώτη θεραπεία νυχιών με χρώμα είναι γεγονός!

Τώρα μπορείς να έχεις βαμμένα τα νύχια σου και παράλληλα να είναι διαρκώς προστατευμένα, υγιή και δυνατά

Hot Nail News: Η πρώτη θεραπεία νυχιών με χρώμα είναι γεγονός!

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί να ακολουθήσεις μια θεραπεία με σκοπό να κάνεις τα νύχια σου πιο δυνατά, λαμπερά και υγιή αλλά δεν την ολοκληρώνεις ποτέ γιατί δεν θέλεις να τα βλέπεις χωρίς χρώμα;

Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να έχουν περιποιημένα νυχιά και, ιδανικά, να είναι πάντα βαμμένα. Μάλιστα – σίγουρα αναγνωρίζεις και τον εαυτό σου σε αυτό – είμαστε αρκετά απαιτητικές ως προς το αποτέλεσμα ζητώντας μέγιστη διάρκεια και λάμψη.

Όλα αυτά οδηγούν σε λύσεις όπως το ημιμόνιμο βερνίκι ή το gel με τους κινδύνους που βέβαια αυτά συνεπάγονται όταν η χρήση τους δεν γίνεται με τον σωστό τρόπο.

Έπειτα, έρχεσαι αντιμέτωπη με προβλήματα όπως εξασθενημένα και λεπτά
νύχια, νύχια που ξεφλουδίζουν ή σπάνε εύκολα και δεν μεγαλώνουν σωστά.

breathable_pink_bubbles

Τι μπορείς να κάνεις να το αντιμετωπίσεις;

Για αρχή απευθύνσου σε έναν επαγγελματία τεχνίτη, ο οποίος θα αναγνωρίσει το πρόβλημα. Έπειτα χρησιμοποίησε ποιοτικά προϊόντα μανικιούρ με συστατικά υψηλής ποιότητας ενώ διαλείμματα ανάμεσα στις εφαρμογές ημιμόνιμων βερνίκιών και gel είναι απαραίτητα ώστε τα νύχια να ξεκουράζονται και να αποκαθιστούν τη φυσική τους υγεία. Φρόντισε να επιδεικνύεται προσοχή στον τρόπο αφαίρεσης των ημιμόνιμων βερνικιών και Gel ενώ μην παραλείπεις να ακολουθείς εξειδικευμένες και ποιοτικές θεραπείες που μπορούν να κάνουν θαύματα!

Μια τέτοια είναι η νέα σειρά της ORLY η οποία δίνει τη λύση στο πρόβλημα επανόρθωσης των αδύναμων και ταλαιπωρημένων νυχιών με το νέο καινοτόμο προϊόν της για θεραπεία και χρώμα μαζί.

Και ναι, οι επιθυμίες σου έγιναν πραγματικότητα!

Η σειρά ORLY Breathable Treatment + Color προσφέρει ενισχυμένη θεραπεία νυχιών σε 18 υπέροχες αποχρώσεις και είναι το πρώτο παγκοσμίως επαγγελματικό προϊόν περιποίησης νυχιών με χρώμα.

orly-breathable-treatmentcolor

To καλύτερο; Το ORLY Breathable Treatment + Colour προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου με την All-in-One Treatment + Color φόρμουλα καθώς δε χρειάζεται βάση και τελική επίστρωση (topcoat). Τέλειο;

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκέψου το eshop της εταιρείας ώστε να ανακαλύψεις όλα τα οφέλη καθώς και τα φανταστικά χρώματα του νέου ORLY Breathable Treatment + Colour. Παράλληλα, για περισσότερα nail news κάνε like στην σελίδα της Orly στο Facebook και στο Instagram @orlygreece

*Το Breathable είναι ιδανικό για αδύναμα και ταλαιπωρημένα νύχια αλλά όχι για κατεστραμμένα. Για κατεστραμμένα νύχια η θεραπεία που πρέπει να εφαρμοστεί είναι το Nailtrition.

Το MissBloom.gr επέλεξε για τον χειμώνα τις 5 καλύτερες αποχρώσεις:

give me a break

nourishing nude

power packed

the antidote

feeling free

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΝΥΧΙΑ