Ομορφιά : Νύχια25 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

Το ιδανικό σχήμα νυχιών που κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο λεπτά

Αποχρώσεις, μήκος και σχήμα παίζουν σημαντικό ρόλο

σχήμα νυχιών για χοντρά δάχτυλα

Νιώθεις μερικές φορές ότι τα χέρια σου είναι λίγο πρησμένα; Έχεις παρατηρήσει κι εσύ ότι όταν επιχειρείς αλλαγές στο σχήμα των νυχιών σου τότε αυτά μπορεί να φαίνονται πιο κοντά ή λίγο πιο παχουλά;

Και ναι, σου επιβεβαιώνουμε ότι το σχήμα των νυχιών – και όχι μόνο – διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο πώς φαίνονται τα δάχτυλά σου, γι’ αυτό διάβασε τις πολύτιμες συμβουλές της Essie Nail Expert Βάγιας Πρέκα για να ξέρεις τι θα ζητήσεις στην nail artist σου την επόμενη φορά που θα έχετε το ραντεβού σας.

Ποιο σχήμα νυχιών κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο λεπτά

Όπως, λοιπόν, ενημερωθήκαμε και εμείς: «Ένα ελαφρύ μήκος στα νύχια είναι μία επιλογή που θα δώσει την ψευδαίσθηση ότι τα δάχτυλά σου είναι πιο μακριά και πιο λεπτά. Όταν τα νύχια είναι κομμένα σύριζα με το δέρμα, τότε δεν έχεις την ευκαιρία να δώσεις αέρα και εκεί δημιουργείται το θέμα που αντιμετωπίζεις».

Σχετικά με το ιδανικό σχήμα, η Βάγια αποκάλυψε: «Και εδώ υπάρχουν μερικοί κανόνες. Ιδανικό σχήμα είναι σίγουρα το τετράγωνο με στρογγυλεμένες άκρες που δείχνει τα άκρα σου πιο λεπτεπίλεπτα. Απόφυγε σχήματα όπως τα πολύ έντονα τετράγωνα, ειδικά αν έχεις και κοντά νύχια».

Δες επίσης: Σχέδια για νύχια 2019 | Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός για τέλεια νύχια όλη τη χρονιά

Τέλος, οι ιδανικές αποχρώσεις γι’ αυτές τις περιπτώσεις είναι οι nude ημιδιάφανες που επιτρέπουν στο σχήμα να χαθεί αλλά και οι αρκετά σκούρες, καθώς μαγνητίζουν το βλέμμα και δίνεις εκεί τη σημασία που πρέπει αντί στο σώμα του δαχτύλου.

Top tip:

Η πιο σημαντική συμβουλή που μοιράστηκε μαζί μας η Βάγια Πρέκα δεν είναι άλλη από την εξής: «Ότι μήκος, σχήμα και απόχρωση βερνικιού επιλέξετε, ένα είναι το μόνο σίγουρο, τα νύχια πρέπει να είναι δυνατά, υγιή και πολύ περιποιημένα. Γι’ αυτό δεν παραλείπουμε να ενυδατώνουμε διαρκώς την περιοχή γύρω από το νύχι, να αγαπάμε τις θεραπείες που θα θρέφουν και τα κρατούν δυνατά και να επισκεπτόμαστε συχνά το αγαπημένο μας nail spot για να απολαμβάνουμε τη διαδικασία του pampering».

Θέλεις κι άλλες συμβουλές;

Η Βάγια Πρέκα τις αναλύει στο παρακάτω βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΝΥΧΙΑ

Best of network