Με ποιο τρόπο μπορείς να κάνεις την επιδερμίδα σου να δείχνει υγιής και φρέσκια

Κι αν το μικροβίωμα είναι η νέα απάντηση για υγιή και όμορφη επιδερμίδα;

Και αναρωτιέμαι: Υπάρχει άραγε κάποια γυναίκα που να μην έχει δοκιμάσει ένα από τα πιο iconic προϊόντα κάθε γυναικείου boudoir; Μιλάμε φυσικά για τον ορό Advanced Génifique της Lancôme, που μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ανανεώνεται για να καλύψει όλες τις νέες ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Σαν βασικό εφόδιο την καινοτόμα και πρωτοποριακή του σύνθεση, ο ορός αυτός έγινε αναπόσπαστο κομμάτι κάθε γυναικείας ρουτίνας (βάζοντας και την δική μου ανάμεσα σε αυτές) ενώ φαινόμενο αποτελεί το γεγονός ότι έχουν πωληθεί 25 εκατομμύρια μπουκάλια παγκοσμίως και ότι, ανά έξι δευτερόλεπτα, αγοράζεται ένας ορός (απλά WOW).

Όμως, σεβόμενη τις αλλαγές στο lifestyle των γυναικών και τις νέες ανάγκες κάθε επιδερμίδας, που αλλάζουν ραγδαία λόγω των σύγχρονων εχθρών της, η Lancôme πρωτοπορεί μία ακόμα φορά, ανεβάζοντας τον πήχη για τον παγκόσμιο κλάδο των προϊόντων περιποίησης και αλλάζοντας την σύνθεση του αγαπημένου ορού που πλέον δρα στο μικροβίωμα και προσφέρει εξαιρετικά, αποδεδειγμένα αποτελέσματα για επιδερμίδα που δείχνει εμφανώς πιο νεανική.

Δύσκολες λέξεις;

Σίγουρα έχεις ξανακούσει τη λέξη μικροβίωμα. Ξέρεις όμως τι σημαίνει; Για να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις.

Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται κατά 50% από ανθρώπινα κύτταρα και κατά 50% από βακτηριακά. Το μικροβίωμά μας, λοιπόν, είναι ένα ευεργετικό ζωντανό οικοσύστημα μικροοργανισμών που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιφάνειας της επιδερμίδας. Όμως, τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι ούτε πάντα σε ισορροπία. Το μικροβίωμα διαταράσσεται εύκολα από καθημερινούς παράγοντες όπως ο τρόπος ζωής μας και οι περιβαλλοντικές συνθήκες. Η ρύπανση μάλιστα θεωρείται μία από τις κύριες αιτίες των προβλημάτων της επιδερμίδας.

Όταν το μικροβίωμά μας είναι ισορροπημένο, η επιδερμίδα μας μπορεί να αμύνεται και να αποκαθίσταται. Όταν όμως δεν είναι; Τότε οδηγούμαστε σε πρόωρη γήρανση, ξηρότητα, ρυτίδες και καφέ κηλίδες, καθώς και ανομοιόμορφη απόχρωση και υφή επιδερμίδας.

Και την κατάσταση έρχεται να σώσει ο νέος ορός Advanced Génifique της Lancôme! Τι κάνει;

Δρα στο μικροβίωμα της επιδερμίδας.

Εμπλουτισμένος με ένα μοναδικό μίγμα 7 κλασμάτων πρεβιοτικών και προβιοτικών, καθένα από τα οποία προσφέρει διαφορετικά οφέλη στην επιδερμίδα και το μικροβίωμά του, ώστε να βοηθά την επιδερμίδα να αμύνεται και να αποκαθίσταται καλύτερα, αποκαλύπτοντας παράλληλα την πραγματική λάμψη της επιδερμίδας και μειώνοντας ορατά τα σημάδια γήρανσης. Με απλά λόγια, η επιδερμίδα είναι πιο δυνατή και δείχνει εμφανώς πιο νεανική.

Χρειάστηκαν 15 χρόνια έρευνας, συνεργασίας, δοκιμών και επαλήθευσης της σχέσης που έχει το μικροβίωμα με την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας. Έτσι, όπως ο αρχικός ορός άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου και εξελίχθηκε σε πραγματικό σύμβολο ομορφιάς της προηγούμενης δεκαετίας, έτσι και η νέα, αναβαθμισμένη έκδοση υπόσχεται να είναι διαχρονική και να σαγηνεύσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Ήρθε η ώρα για μία αλλαγή, μία αλλαγή που θα φανεί από την 1η κιόλας εφαρμογή. Μας αρέσουν οι αλλαγές, γι’ αυτό μας αρέσει και ο νέος ορός Advanced Génifique!

Θες να τον κάνεις δικό σου;

3 τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να τον δοκιμάσουν, κερδίζοντάς τον στον σούπερ διαγωνισμό που μπορείς να βρεις στο Instagram του @missbloomgr.

Share
ΓΡΑΦΕΙ
Βασιλική Καρανζογιάννη

FRESH NEWS

Πριγκίπισσα Άννα | Οι νέες φωτογραφίες της με αφορμή τα 70α γενέθλιά της

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram. Read More

15 Αυγούστου, 2020

Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Λένα Δροσάκη | Μας δείχνουν για πρώτη φορά τον γιο τους

Μία υπέροχη, οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές τους. Read More

15 Αυγούστου, 2020

Δεκαπενταύγουστος 2020 | Δες πώς γιόρτασαν οι Ελληνίδες celebrities

Οι πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες στην αρχική μας σελίδα Read More

15 Αυγούστου, 2020

Το MissBloom.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε πώς

εδώ