Follow us

Με ποιο τρόπο μπορείς να κάνεις την επιδερμίδα σου να δείχνει υγιής και φρέσκια

Κι αν το μικροβίωμα είναι η νέα απάντηση για υγιή και όμορφη επιδερμίδα;

https://www.istockphoto.com/photo/beautiful-young-woman-looking-herself-reflection-in-mirror-gm1026279730-275231183

Και αναρωτιέμαι: Υπάρχει άραγε κάποια γυναίκα που να μην έχει δοκιμάσει ένα από τα πιο iconic προϊόντα κάθε γυναικείου boudoir; Μιλάμε φυσικά για τον ορό Advanced Génifique της Lancôme, που μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ανανεώνεται για να καλύψει όλες τις νέες ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Σαν βασικό εφόδιο την καινοτόμα και πρωτοποριακή του σύνθεση, ο ορός αυτός έγινε αναπόσπαστο κομμάτι κάθε γυναικείας ρουτίνας (βάζοντας και την δική μου ανάμεσα σε αυτές) ενώ φαινόμενο αποτελεί το γεγονός ότι έχουν πωληθεί 25 εκατομμύρια μπουκάλια παγκοσμίως και ότι, ανά έξι δευτερόλεπτα, αγοράζεται ένας ορός (απλά WOW).

Όμως, σεβόμενη τις αλλαγές στο lifestyle των γυναικών και τις νέες ανάγκες κάθε επιδερμίδας, που αλλάζουν ραγδαία λόγω των σύγχρονων εχθρών της, η Lancôme πρωτοπορεί μία ακόμα φορά, ανεβάζοντας τον πήχη για τον παγκόσμιο κλάδο των προϊόντων περιποίησης και αλλάζοντας την σύνθεση του αγαπημένου ορού που πλέον δρα στο μικροβίωμα και προσφέρει εξαιρετικά, αποδεδειγμένα αποτελέσματα για επιδερμίδα που δείχνει εμφανώς πιο νεανική.

Δύσκολες λέξεις;

Σίγουρα έχεις ξανακούσει τη λέξη μικροβίωμα. Ξέρεις όμως τι σημαίνει; Για να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις.

Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται κατά 50% από ανθρώπινα κύτταρα και κατά 50% από βακτηριακά. Το μικροβίωμά μας, λοιπόν, είναι ένα ευεργετικό ζωντανό οικοσύστημα μικροοργανισμών που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιφάνειας της επιδερμίδας. Όμως, τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι ούτε πάντα σε ισορροπία. Το μικροβίωμα διαταράσσεται εύκολα από καθημερινούς παράγοντες όπως ο τρόπος ζωής μας και οι περιβαλλοντικές συνθήκες. Η ρύπανση μάλιστα θεωρείται μία από τις κύριες αιτίες των προβλημάτων της επιδερμίδας.

Όταν το μικροβίωμά μας είναι ισορροπημένο, η επιδερμίδα μας μπορεί να αμύνεται και να αποκαθίσταται. Όταν όμως δεν είναι; Τότε οδηγούμαστε σε πρόωρη γήρανση, ξηρότητα, ρυτίδες και καφέ κηλίδες, καθώς και ανομοιόμορφη απόχρωση και υφή επιδερμίδας.

Με ποιο τρόπο μπορείς να κάνεις την επιδερμίδα σου να δείχνει υγιής και φρέσκια

Και την κατασταση ερχεται να σωσει ο νεος ορος Advanced Génifique της Lancôme! Τι κανει;

Δρα στο μικροβίωμα της επιδερμίδας.

Εμπλουτισμένος με ένα μοναδικό μίγμα 7 κλασμάτων πρεβιοτικών και προβιοτικών, καθένα από τα οποία προσφέρει διαφορετικά οφέλη στην επιδερμίδα και το μικροβίωμά του, ώστε να βοηθά την επιδερμίδα να αμύνεται και να αποκαθίσταται καλύτερα, αποκαλύπτοντας παράλληλα την πραγματική λάμψη της επιδερμίδας και μειώνοντας ορατά τα σημάδια γήρανσης. Με απλά λόγια, η επιδερμίδα είναι πιο δυνατή και δείχνει εμφανώς πιο νεανική.

Χρειάστηκαν 15 χρόνια έρευνας, συνεργασίας, δοκιμών και επαλήθευσης της σχέσης που έχει το μικροβίωμα με την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας. Έτσι, όπως ο αρχικός ορός άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου και εξελίχθηκε σε πραγματικό σύμβολο ομορφιάς της προηγούμενης δεκαετίας, έτσι και η νέα, αναβαθμισμένη έκδοση υπόσχεται να είναι διαχρονική και να σαγηνεύσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Ήρθε η ώρα για μία αλλαγή, μία αλλαγή που θα φανεί από την 1η κιόλας εφαρμογή. Μας αρέσουν οι αλλαγές, γι' αυτό μας αρέσει και ο νέος ορός Advanced Génifique!

Θες να τον κάνεις δικό σου;

3 τυχερες θα εχουν την ευκαιρία να τον δοκιμασουν, κερδίζοντας τον στον σουπερ διαγωνισμο που μπορείς να βρεις στο Instagram του @missbloomgr.