Ομορφιά18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Πώς τα καλλυντικά της Rihanna εκτόπισαν αυτά της Kylie Jenner!

Τα νούμερα μίλησαν και οι beauty junkies αποδεικνύουν ότι έχουν πιο πολύ ανάγκη τη Fenty Beauty της Rihanna παρά τα Kylie Cosmetics

Rihanna

Για αρχή, μπράβο σου Rihanna, κορίτσι μας! Σε συγχαίρουμε για την τέλεια δουλειά σου. Έπειτα, να ενημερώσουμε και εσένα, ότι η WWD μόλις ανακοίνωσε ότι η Fenty Beauty πρόκειται πολύ σύντομα να εκθρονίσει και τα Kylie Cosmetics’ Lip Kits καθώς και το KKW Beauty μαζί, το beauty brand της Kim Kardashian! Και αυτό, κορίτσια, είναι πραγματικά ένα θέμα προς συζήτηση.

Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη κιόλας φορά που ακούσαμε για το Fenty Beauty και το τι πρεσβεύει, σιγουρευτήκαμε ότι αυτό το λανσάρισμα δεν ήρθε για να φύγει. Ήρθε για να θυμίζει ότι κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή! Αυτό το μήνυμα πέρασε μέσα από τις 40 ξεχωριστές αποχρώσεις foundation καθώς και με κάθε καμπάνια και την επιλογή των μοντέλων γι’ αυτές.

Αν θες να μιλήσουμε με νούμερα, τον Σεπτέμβριο του 2017 η Fenty Beauty είχε έσοδα 5 φορές μεγαλύτερα από αυτά της Kylie. Τον 2ο μήνα κυκλοφορίας ξεπέρασε κατά 34%, μία ακόμα φορά, τα Kylie Cosmetics. Να θυμίσουμε επίσης, ότι και τα 2 brands πωλούνται στα Sephora.

Και μπορεί το κοινό που απευθύνονται να είναι λίγο διαφορετικό, ωστόσο πέρα από όλα τα άλλα, το γεγονός ότι η Kylie έμεινε έγκυος και εξαφανίστηκε από τα social καθώς και τα παραπανίσια κιλά της Rihanna, που την έκαναν πιο προσιτή και γήινη, το γεγονός ότι τα social media δείχνουν εμφανή προτίμηση στα καλλυντικά της Rihanna ενώ αυτά της Kylie έχουν εμπλακεί πολλές φορές σε «σκάνδαλα» δείχνει πόσο μπορεί ο κόσμος επηρεάζεται από αυτά και αντίστοιχα κάνει και τις beauty αγορές του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network