Follow us

Πώς θα αυξήσεις μυική μάζα και θα μειώσεις το λίπος χωρίς επέμβαση

Με τη μοναδική μη επεμβατική μέθοδο

e701991d92c345a8a3ed45c15dd66330

  • Αν οι προσπάθειές σου για να απαλλαχτείς από το συσσωρευμένο τοπικό πάχος δεν είναι αρκετές τότε υπάρχει λύση. Απόκτησε το σώμα των ονείρων σου με την πρωτοποριακή μη επεμβατική συσκευή EMSCULPT γρήγορα και ανώδυνα η οποία αυξάνει τη μυϊκή μάζα και ταυτόχρονα μειώνει το λίπος.

Τι ακριβώς όμως είναι το EMSCULPT;

Είναι η μοναδική μη επεμβατική συσκευή παγκοσμίως που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και ταυτόχρονα μειώνει το λίπος. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη και επαναστατική μέθοδο στον τομέα της τεχνολογίας που επιτυγχάνει διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος - "body shaping”- χωρίς νυστέρι.

Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης;

Το EMSCULPT βασίζεται στην τεχνολογία υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM (High – Intensity Focused Ectro -Magnetic field technoligy) και δρα στους κινητικούς νευρώνες των μυών.

Η εστιασμένη ενέργεια παράγει 20.000 ακούσιες ισχυρές μυϊκές συσπάσεις στα 30΄που διαρκεί η συνεδρία. Οι συσπάσεις αυτές είναι υπερβολικά πιο ισχυρές από τις συσπάσεις που προκαλούνται που προκαλούνται φυσιολογικά με την γυμναστική ή την κίνηση.

Το HIFEM δρα στους κινητικούς νευρώνες των μυών προκαλώντας ακούσιες υπερμέγιστες συσπάσεις ολόκληρου του μυός με τέτοια συχνότητα, που δεν επιτρέπει την χαλάρωση των μυϊκών ινών μεταξύ των δύο παθητικών ερεθισμάτων. Οι υπερμέγιστες συσπάσεις προκαλούν αύξηση στη μυϊκή μάζα. Η μυϊκή μάζα αυξάνεται ογκομετρικά (Υπερτροφία) με συνοχή αύξηση των μυϊκών ινών (Υπερπλασία). Σε ό,τι αφορά τον μηχανισμό της λιπόλυσης, οι ισχυρές συσπάσεις χρειάζονται ενέργεια την οποία εξοικονομούν από τον καταβολισμό των τριγλυκεριδίων σε ελευθέρα λιπαρά οξέα. Τα αποπτώμενα λιποκύτταρα κατακερματίζονται και αποβάλλονται φυσιολογικά σε διάρκεια μερικών εβδομάδων. Επομένως αυξάνεται ο μεταβολισμός.

Γιατί είναι διαφορετική η τεχνολογία του EMSCULPT σε σχέση με άλλες μη επεμβατικές τεχνολογίες λιπόλυσης και "body shaping”;

Είναι διαφορετική γιατί είναι η μόνη τεχνολογία παγκοσμίως που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και μειώνει το λίπος. Οι μέχρι τώρα συσκευές (κρυολιπόλυση, ραδιοσυχνότητες, εστιασμένοι υπέρηχοι) στοχεύουν στο δέρμα για σύσφιξη και στο λιπώδη ιστό για λιπόλυση. Κάποιες νεότερες συσκευές εκγύμνασης μυών με μικρορεύματα αποδίδουν ελάχιστα σε σχέση με το EMSCULPT και κυρίως στα πιο επιφανειακά στρώματα της μυϊκής ομάδας.

Τι αποτελέσματα έχει και πόσο διαρκούν;

Ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα: Στη μείωση του κοιλιακού λίπους και στην "γράμμωση των μυών”, στην ανόρθωση των γλουτών και σύντομα αναμένονται οι ειδικές κεφαλές για μπράτσα και μηρούς. Θεωρείται επίσημα η μοναδική μη επεμβατική τεχνολογία παγκοσμίως που επιτυγχάνει ανόρθωση γλουτών (lift) και έχει έγκριση για αυτό.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και ιδιαίτερα αισθητά μέσα στον πρώτο μήνα. Η διάρκεια είναι περισσότερο από ένα χρόνο και προτείνεται ετήσια συντήρηση, συνήθως 1 έως 3 συνεδρίες.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και πόσες θεραπείες απαιτούνται;

Διαρκεί 30΄ και απαιτούνται 4 συνεδρίες ανά 3 έως 7 ημέρες.

Ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος;

Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, άνδρες και γυναίκες. Αφορά επίσης γυναίκες στην εμμηνόπαυση αλλά και μετά τον τοκετό (mommy makeover).

Που γίνεται η θεραπεία;

Έχουμε τη χαρά να είμαστε το πρώτο – και μοναδικό μέχρι σήμερα – ιατρείο στην Ελλάδα και από τα λίγα στην Ευρώπη που έφερε τη νέα τεχνολογία, ακολουθώντας πάντα τις πιο πρωτοπόρες και αποτελεσματικές μεθόδους.

Είναι ασφαλές;

Απόλυτα ασφαλής θεραπεία με FDA και CE έγκριση. Δεν πονάει και δεν έχει χρόνο αποθεραπείας.

Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες;

Σε σοβαρές περιπτώσεις χαλάρωσης συνδυάζεται άριστα με την συνδυαστική τεχνολογία υπερήχου και τη μονοπολική ραδιοσυχνότητα – Exilis -, το Ulthera ή τα νήματα. Σε περιπτώσεις που συνυπάρχει και κυτταρίτιδα στην υπο θεραπεία εποχή ο συνδυασμός του EMSCULPT με ακουστικά κύματα ή LPG προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Αντίστοιχα αποτελέσματα έχουμε και σε περιπτώσεις που συνυπάρχει πολύ τοπικό πάχος, με την κρυολιπόλυση να προηγείται του EMSCULPT.

Ευχαριστούμε τη Σεμίνα Παπανικολάου, δερματολόγο - αφροδισιολόγο, εξειδικευμένη στην επεμβατική και αισθητική δερματολογία - laser (drseminapapanikolaou.com)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ