Ομορφιά16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Πώς θα πείσεις το αγόρι σου να περιποιείται περισσότερο τον εαυτό του

H Redken Brews είναι μία πλήρης συλλογή styling, περιποίησης μαλλιών, επιδερμίδας, γενειάδας αλλά και αντρικής βαφής μαλλιών.

Redken

Δεν θέλουν, δεν θέλουν αλλά κάθε φορά που αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα σπεύδουν σε εσένα και τα μαγικά σου γιατροσόφια! Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες δεν είναι και οι πιο φανατικοί στην περιποίηση, όμως οι ανάγκες της επιδερμίδας καθώς και των μαλλιών τους δεν σταματούν σε ένα απλό «Δεν ασχολούμαι εγώ με αυτά».

Έτσι, λοιπόν, αν ο φίλος σου δεν θέλει να φροντίσει τον εαυτό του, αλλά εσύ βλέπεις ότι το έχει ανάγκη, τότε μία είναι μόνο η λύση που μπορείς να του προσφέρεις: Να του κάνεις δώρο (ή να αφήσεις τυχαία στο μπάνιο του) την νέα σειρά περιποίησης για άντρες από την Redken!

Redken

Πριν από πενήντα χρόνια, η Redken εισήγαγε μία από τις πρώτες επαγγελματικές σειρές ανδρικής περιποίησης. Έχοντας μια τέτοια ιστορία και κληρονομιά, η επόμενη γενιά των προϊόντων περιποίησης για άνδρες είναι εδώ.

H Redken Brews είναι μία πλήρης συλλογή styling, περιποίησης μαλλιών, επιδερμίδας, γενειάδας αλλά και αντρικής βαφής μαλλιών.

Τα Redken Brews θα επικοινωνηθούν μέσω μιας πολύ-καναλικής ψηφιακής καμπάνιας, με επικεφαλής τους κορυφαίους δημιουργούς στην ανδρική περιποίηση. Επίκεντρο της καμπάνιας θα είναι το Instagram @BarbersandBrews που θα περιλαμβάνει τις καλύτερες τάσεις, εμπνεύσεις, γρήγορες συμβουλές και κυρίως πρωτογενές περιεχόμενο από κορυφαίους δημιουργούς.

Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία του χρώματος και της βαφής Redken, το στυλ και τη περιποίηση των μαλλιών, αυτοί οι προορισμοί αποτελούν μονόδρομο για όσους έχουν εμμονή με την περιποίηση των ανδρών και το grooming γενικότερα.

Πρόσωπα τις καμπάνιας Redken Brews δύο δυναμικοί δημιουργοί. Ο Influencer hairstylist Mikey Henger, ο guru του fade, ο οποίος συνδυάζει την εμπειρία του old school barber με ένα σύγχρονο twist μόδας και η Redken Artist MJ Deziel, ένα ανερχόμενο αστέρι με avant garde στυλ.

Redken

Ο Mikey θα μοιράζεται τις συμβουλές, τα σχέδια και τη μοναδική του άποψη στον κόσμο του barbering, ενώ η Redken Artist MJ Deziel, τα edgy looks, τις τεχνικές και τις εμπνεύσεις της.

Τα Redken Brews προσφέρουν μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, με 10 προϊόντα περιποίησης, styling, επιδερμίδας και γενειάδας. Η σειρά περιποίησης μαλλιών περιέχει σύνθεση με ενισχυμένη βύνη παρέχοντας πολλαπλά οφέλη για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής. Τα μπουκάλια είναι 100% PCR, εμπνευσμένα από μπουκάλια μπύρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network