Follow us

Ρυτίδες ή χάσιμο όγκου: Στόχευσε στη σωστή ανάγκη σου

Μετάφρασε τις ανάγκες σου και βρες την ιδανική λύση που θα σου χαρίσει νεανική και φρέσκια όψη

Ρυτίδες ή χάσιμο όγκου: Στόχευσε στη σωστή ανάγκη σου

Όπως συνηθίζει να λέει ο λαός, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Αυτό ισχύει και για τις ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας. Η κάθε γυναίκα οφείλει να αντιμετωπίζει διαφορετικά την επιδερμίδα της και τα σημάδια που αυτή της «προδίδει», ξεχωρίζοντας τι πραγματικά έχει ανάγκη και έπειτα να την καλύπτει με το ιδανικό και σωστό προϊόν.

Εσύ ξέρεις τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας; Παρατηρείς απώλεια όγκου και σχήματος ή ρυτίδες και λεπτές γραμμές; Όσο κι αν τα παραπάνω σου ακούγονται σχεδόν τα ίδια, πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι και ότι συνιστούν διαφορετικές μορφές γήρανσης, οι οποίες συνακόλουθα και επιδέχονται διαφορετικές μορφές αντιμετώπισης.

Μάθε να τις ξεχωρίζεις

Ρυτίδες ή χάσιμο όγκου: Στόχευσε στη σωστή ανάγκη σου

Αν παρατηρείς απώλεια όγκου = αλλαγμένη δομή, κουρασμένο και πιο γερασμένο πρόσωπο

Με το πέρασμα του χρόνου ο όγκος του προσώπου μειώνεται. Το πρόσωπο δείχνει σαν να αδειάζει και να μην έχει το νεανικό φυσικό του γέμισμα σε σημεία όπως τα ζυγωματικά και τα μήλα ή κάτω από τα βλέφαρα. Συγκεκριμένα, όσο τα χρόνια κυλούν η δομή των οστών, η τονικότητα των μυών, η μάζα λίπους, η σφριγηλότητα της επιδερμίδας και η πυκνότητα του δέρματος σταδιακά φθίνουν και εξαιτίας αυτής της διαδικασίας αντιμετωπίζουμε τελικά αυτό που περιγράφουμε ως «απώλεια όγκου».

Αν παρατηρείς ρυτίδες = απώλεια κολλαγόνου που οδηγεί σε βαθιές ή λεπτές γραμμές

Οι ρυτίδες αποτελούν το Νο1 πρόβλημα που απασχολεί τις γυναίκες σε σχέση με την γήρανση της επιδερμίδας. Οι βαθιές αυτές γραμμές που εμφανίζονται με το πέρασμα του χρόνου σχετίζονται με την σταδιακή απώλεια κολλαγόνου από τα συγκεκριμένα σημεία της επιδερμίδας, όπου στο τέλος σχηματίζονται οι ρυτίδες.

Εσύ αποφάσισες σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκεις; Αν ναι, τότε ανακάλυψε παρακάτω τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να αντιμετωπίσεις την κάθε ξεχωριστή ανάγκη της επιδερμίδας σου.

Μάθε πώς να τις αντιμετωπίζεις

Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία:

Η Νο1 θεραπεία γι' αυτή την περίπτωση είναι τα ενέσιμα σκευάσματα με συστατικά που άμεσα γεμίζουν τις ρυτίδες και αποκαθιστούν τους φυσικούς όγκους στο πρόσωπο προσφέροντας πιο νεανική όψη. Και το πιο σημαντικό συστατικό που χρησιμοποιείται σήμερα σε αυτές τις θεραπείες, είναι το υαλουρονικό οξύ. Αποκαθιστά τον όγκο του προσώπου στα σημεία που έχουν χαθεί (ζυγωματικά , παρειές, κάτω από τα μάτια κλπ) επιτυγχάνοντας σημαντική ανόρθωση του προσώπου και του περιγράμματός του. Επίσης, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να περιορίσει ή και να εξαφανίσει τελείως ρυτίδες ενώ μπορεί να εγχυθεί ακόμη και σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας μαζί με άλλα θρεπτικά συστατικά και να της προσφέρει λάμψη και ζωντάνια.

Ρυτίδες ή χάσιμο όγκου: Στόχευσε στη σωστή ανάγκη σου - εικόνα 2
Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία:

Τα laser νέας γενιάς που χρησιμοποιούνται για αντιγήρανση επιτυγχάνουν με την δράση τους την παραγωγή κολλαγόνου στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών. Επίσης, επιταχύνουν την ανανέωση των κερατινοκυτταρων της επιδερμίδας στην επιφάνεια της και έτσι συνολικα η επιδερμίδα ανανεώνεται. Χάρη στη σύνθεση κολλαγόνου που προκαλούν, βελτιώνεται η πυκνότητα του δέρματος και φαίνεται πιο σφριγηλό και πιο τονωμένο. Οι λεπτές γραμμές σβήνουν, οι πιο έντονες ρυτίδες μειώνονται και ταυτόχρονα πραγματοποιείται σύσφιξη. Η επιδερμίδα, η οποία μεταβάλλεται από τη διαδικασία, αναπλάθεται και αποκτά πιο λεία όψη και πιο απαλή υφή. Τέλος, ο τόνος της επιδερμίδας αποκτά μια πιο ρόδινη και πιο ομοιόμορφη υγιή όψη.

Μάθε ποια είναι η ιδανική σειρά περιποίησης για κάθε περίπτωση

Ρυτίδες ή χάσιμο όγκου: Στόχευσε στη σωστή ανάγκη σου - εικόνα 3
Πρόβλημα Νο 1: Απώλεια όγκου
Η L'Oréal Paris εμπνεύστηκε από τις δερματολογικές ενέσεις υαλουρονικού οξέος και δημιούργησε προϊόντα καθημερινής περιποίησης με μια πρωτοποριακή σύνθεση που ενσωματώνει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος μέχρι σήμερα, για δράση κατά των ρυτίδων και επαναφορά του όγκου στην επιδερμίδα του προσώπου. Πρόκειται για την Revitalift Filler μια σειρά που περιλαμβάνει μια κρέμα ημέρας και έναν ορό εντατικής δράσης.

Πρώτα ξεκινάς με την εφαρμογή του ορού αναπλήρωσης Revitalift Filler της L'Oréal Paris. Το εν λόγω προϊόν είναι απαραίτητο αν επιθυμείς να δεις ουσιαστική διαφορά στην επιδερμίδα σου.

Ρυτίδες ή χάσιμο όγκου: Στόχευσε στη σωστή ανάγκη σου - εικόνα 4

Η διαφορετικότητα του ορού, που το κάνει παράλληλα να ξεχωρίζει, είναι η συσκευασία του που μοιάζει με ένεση για να λειτουργεί πρακτικά. Εφάρμοσέ τον σε καθαρή επιδερμίδα, πρωί και βράδυ, είτε πάνω απευθείας στις ρυτίδες είτε σε όλο το πρόσωπο και το περίγραμμα (αν αντιμετωπίζεις και απώλεια όγκου). Η υφή του είναι δροσερή ενώ απορροφάται άμεσα. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ είναι διπλάσια από αυτή της κρέμας και 10πλάσια από οποιονδήποτε άλλον ορό κυκλοφορεί από την L'Oréal Paris.

Μετά τον ορό, σειρά έχει η αντιγηραντική κρέμα ημέρας Revitalift Filler της L'Oréal Paris, μια κρέμα με πολύ απαλή υφή που απορροφάται χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, αυτά είναι εμφανή από τις πρώτες 4 ώρες μετά την 1η χρήση όπου το δέρμα φαίνεται πιο τονωμένο, πιο ενυδατωμένο απαλό και λαμπερό. Όταν ολοκληρωθούν οι 4 εβδομάδες συνεχούς χρήσης τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι εμφανή, τόσο ως προς την λείανση των ρυτίδων όσο και ως προς το «γέμισμα» στα σημεία με απώλεια όγκου.

Πρόβλημα Νο 2: Βαθιές ρυτίδες
Μια συνεδρία laser σε ένα βαζάκι! Ή αλλιώς την Revitalift LaserX3 της L'Oréal Paris, την 1η σειρά αντιγήρανσης που τόλμησε να συγκρίνει τα αποτελέσματα της με αυτά που επιτυγχάνει μια συνεδρία laser και έχει αποδείξει εξαιρετικά εντυπωσιακά αποτελέσματα στην λείανση των ρυτίδων, την αναδόμηση της επιδερμίδας και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.

Η ολοκληρωμένη σειρά Revitalift Laser X 3 της L'Oréal Paris περιλαμβάνει κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, ορό αντιγήρανσης και κρέμα ματιών. Οι υφές είναι άκρως απολαυστικές, απορροφώνται άμεσα χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας παρά μόνο μεταξένια υφή και αίσθηση.

Ρυτίδες ή χάσιμο όγκου: Στόχευσε στη σωστή ανάγκη σου - εικόνα 5

Η διαδικασία εφαρμογής ξεκινά από τον ορό σε καθαρή επιδερμίδα πρωί και βράδυ. Έπειτα, εφαρμόζεις την κρέμα. Έχει σημασία να τονιστεί πως ο ορός είναι το πιο δραστικό προϊόν καθώς έχει και την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε συστατικά. Τέλος, ολοκλήρωσε με την κρέμα ματιών με κινήσεις από μέσα προς τα έξω δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία με ρυτίδες (πόδι της χήνας).

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την 1η εβδομάδα χρήσης και μετά, με την επιδερμίδα να είναι ορατά νεότερη

και ανανεωμένη και αυτό βέβαια συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί μετά τις 4

εβδομάδες. Δεν είναι τυχαίο που στην Ελλάδα είναι best seller προϊόν

αντιγήρανσης της L'Oréal Paris ενώ το 80% των γυναικών που την δοκίμασαν

τη θεωρούν ως την καλύτερη αντιγηραντική φροντίδα που έχουν

χρησιμοποιήσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ