Follow us

Ταξιδεύουμε με τα καλύτερα καλοκαιρινά social media στιγμιότυπα του #missbloombeach και #myHEIPOAsummer

Και η νικήτρια της τρίτης εβδομάδας, που κερδίζει προϊόντα τα σούπερ προϊόντα ΗΕΙ ΡΟΑ.

Ταξιδεύουμε με τα καλύτερα καλοκαιρινά social media στιγμιότυπα του #missbloombeach και #myHEIPOAsummer

Ταξίδεψε με το MissBloom.gr και τα προϊόντα ΗΕΙ ΡΟΑ στις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας και μάθε ποια είναι η νικήτρια της τρίτης εβδομάδας.

Μπορεί οι συνθήκες να μην μας επιτρέπουν μια ολιγοήμερη απόδραση, που θας μας άφηνε για λίγο να ξεφύγουμε από την σκληρή καθημερινότητα, όμως αυτό που σίγουρα επιτρέπεται είναι τα νοητά ταξίδια, και ποιος καλύτερος τρόπος να τα κάνουμε παρά να κοιτάμε φωτογραφίες.

Μια ακόμα εβδομάδα ολοκληρώθηκε με τα πιο όμορφα καλοκαιρινά στιγμιότυπα να ζωγραφίζουν ένα χαμόγελο αισιοδοξίας στα πρόσωπα όλων. Ευχαριστούμε ξανά και σε παροτρύνουμε να μην αποθαρρύνεσαι αλλά να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να ταξιδεύεις. Και αν απαθανατίσεις την αγαπημένη σου παραλία, μην ξεχάσεις να αναρτήσεις το στιγμιότυπο στο Instagram με τα hashtags #missbloombeach και #myHEIPOAsummer για να είσαι εσύ η νικήτρια της επόμενης εβδομάδας που θα κερδίσει προϊόντα ΗΕΙ ΡΟΑ. Διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Δες παρακάτω όλα τα στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν την περασμένη εβδομάδα αλλά και την τυχερή νικήτρια:


Ταξιδεύουμε με τα καλύτερα καλοκαιρινά social media στιγμιότυπα του #missbloombeach και #myHEIPOAsummer
@vasiliki_kefalopoulou

Ταξιδεύουμε με τα καλύτερα καλοκαιρινά social media στιγμιότυπα του #missbloombeach και #myHEIPOAsummer - εικόνα 2
@mararitaraki

Ταξιδεύουμε με τα καλύτερα καλοκαιρινά social media στιγμιότυπα του #missbloombeach και #myHEIPOAsummer - εικόνα 3
@ellesdiaries

Ταξιδεύουμε με τα καλύτερα καλοκαιρινά social media στιγμιότυπα του #missbloombeach και #myHEIPOAsummer - εικόνα 4
@daphnianeofytou

Ταξιδεύουμε με τα καλύτερα καλοκαιρινά social media στιγμιότυπα του #missbloombeach και #myHEIPOAsummer - εικόνα 5
@andymast

Ταξιδεύουμε με τα καλύτερα καλοκαιρινά social media στιγμιότυπα του #missbloombeach και #myHEIPOAsummer - εικόνα 6
@anast.lyg

Kαι η τυχερή νικήτρια είναι η @lulu_sugarsweet

Ταξιδεύουμε με τα καλύτερα καλοκαιρινά social media στιγμιότυπα του #missbloombeach και #myHEIPOAsummer - εικόνα 7

Συγκεκριμένα τα δώρα που κερδίζει η τυχερή νικήτρια είναι:

Ταξιδεύουμε με τα καλύτερα καλοκαιρινά social media στιγμιότυπα του #missbloombeach και #myHEIPOAsummer - εικόνα 8

Το HEI POA TAHITI MONOI OIL SPF6 SPRAY 100ML, το λάδι Monoi με SPF6 για προστασία από τον ήλιο. Είναι κατάλληλο για σκουρόχρωμες επιδερμίδες ενώ προσφέρει βαθύ μαύρισμα. Παράλληλα, ενυδατώνει και τρέφει το δέρμα, αφήνοντας ένα απαλό άρωμα και παράλληλα προστατεύει από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB.

Ταξιδεύουμε με τα καλύτερα καλοκαιρινά social media στιγμιότυπα του #missbloombeach και #myHEIPOAsummer - εικόνα 9

Και το PURE TAHITI MONOI OIL TIARE 100ML, το αγαπημένο λάδι Monoi πολλαπλών χρήσεων με άρωμα λουλουδιών Tiare που περιέχει 96% λάδι Monoi από την Ταϊτή. Θρέφει και ενυδατώνει ενώ χρησιμοποιείται σε μαλλιά και σώμα.


Ανέβασε κι εσύ τη δική σου φωτογραφία με τα hashtags #missbloombeach και #myHEIPOAsummer και γίνε εσύ η νικήτρια της εβδομάδας!Όροι διαγωνισμού:

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της εταιρίας CARELAB BY ATTICA AE, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.
Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 10/06/2015 έως τις 08/07/2015.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψητου ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet)και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.Missbloom.gr στο εξής: το «Site»,σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περίσυμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. Hσυμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στοδιαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχήτων παρόντων όρων.

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού

Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα σταγραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40,Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον τοεπιθυµεί).

Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Ηδιοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτηαποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµαεξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατατης κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ήαστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σεαυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλληαιτία.

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το ΕλληνικόΔίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά μετους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθείφιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικάσύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψειαπό το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ