Ομορφιά14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Το coming out της Nikkie Tutorials | Η beauty guru αποκάλυψε ότι είναι διεμφυλική και τρέλανε τους fans της

Η χαρισματική Youtuber δεν είναι άξια θαυμασμού μόνο για το ταλέντο της στο μακιγιάζ

Το coming out της Nikkie Tutorials | Η beauty guru αποκάλυψε ότι είναι διεμφυλική και τρέλανε τους fans της

Μια από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες beauty vloggers παγκοσμίως, η NikkieTutorials, αποφάσισε να κάνει ένα τελείως διαφορετικό βίντεο από όσα μας έχει συνηθίσει και στο τελευταίο της upload να αποκαλύψει ότι είναι transgender. Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα guru της ομορφιάς δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube, που αριθμεί περισσότερους από 12,7 εκατομμύρια συνδρομητές, ένα video με τίτλο «I’m Coming Out».

Jennifer Lopez | Τα μυστικά πίσω από τη λαμπερή επιδερμίδα της

Μέσα σε λίγες ώρες το video αυτό έχει γίνει viral και η είδηση έχει ενθουσιάσει τους fans της παγκοσμίως, που έσπευσαν να την υποστηρίξουν και να τονίσουν πως την αγαπούν γι΄αυτό ακριβώς που είναι, μια χαρισματική προσωπικότητα με σπάνιο ταλέντο στο μακιγιάζ.

Το δυσάρεστο γεγονός είναι πως η 25χρονη προχώρησε σε αυτήν την αποκάλυψη κατόπιν εκβιασμού από μερικά κακόβουλα άτομα. Η Nikkie λοιπόν αποφάσισε να μην υποκύψει στον εκβιασμό αυτό και έκρινε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να εξομολογηθεί η ίδια την αλήθεια στους συνδρομητές της.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαι η NikkieTutorials, είμαι η Nikkie. Είμαι εγώ. Δεν χρειαζόμαστε ταμπέλες. Αν όμως πρέπει να βάλουμε μια ταμπέλα σε αυτό που είμαι, τότε ναι, είμαι διεμφυλική. Σε τελική ανάλυση όμως είμαι ο εαυτός μου».

Ακολουθεί το σχετικό video

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network