Ομορφιά02 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Το μακιγιάζ στο show Dior μας κάνει να θέλουμε να έρθει ο χειμώνας (πώς το κατάφερε;)

Το τέλειο smokey eye look

Το μακιγιάζ στο show Dior μας κάνει να θέλουμε να έρθει ο χειμώνας (πώς το κατάφερε;)

Κάθε φορά που είναι καλοκαίρι και βλέπουμε smokey eye looks και δραματικές επιλογές στο μακιγιάζ, παρότι βρισκόμαστε στην πιο αγαπημένη εποχή του έτους, θέλουμε να έρθει ο χειμώνας για να ξεφύγουμε και σε υπερβολή και σε δημιουργικότητα.

Αυτό νιώσαμε χθες όταν είδαμε το μακιγιάζ για τη συλλογή υψηλής ραπτικής Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019-2020 του οίκου Dior, η έμφαση του οποίου δόθηκε στα μάτια για να ταιριάζει με τις κομψές σιλουέτες.

View this post on Instagram

For this Dior Couture Autumn-Winter 2019-2020 show, @peterphilipsmakeup, Creative & Image Director of Diormakeup created a look that emphasized the eyes, to match the elegant, dark-hued silhouettes, that displayed work on volume. • DIOR BACKSTAGE FACE & BODY PRIMER 001 Universal DIOR BACKSTAGE FACE & BODY FOUNDATION 3 COULEURS TRI(O)BLIQUE 053 Smoky Canvas DIORSHOW BROW STYLER DIORSHOW PUMP’N’BROW DIOR LIP MAXIMIZER 001 Pink • #diormakeup #pfw #diorbackstage #diorshow #diorlipmaximizer #diorcouture 📸 by @vincent_lappartient_

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup) on

«Τόνισα τα μάτια δημιουργώντας ένα απαλά smokey αποτέλεσμα, ήσυχα έντονο. Είναι ένα look σύγχρονης αγνότητας, διακριτικά δουλεμένο με απλότητα, οπού μία διάφανη επιδερμίδα παίζει σημαντικό ρολό» δήλωσε ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ DIOR.

Όσον αφορά το μακιγιάζ των ματιών, ο ίδιος δημιούργησε το σκούρο χρώμα όλου του κινητού βλεφάρου με την μαύρη απόχρωση της νέας 3 couleurs tri(o)blique 053 canvas palette ενώ με το ίδιο χρώμα περιέγραψε την γραμμή των βλεφαρίδων και του άνω και του κάτω βλεφάρου.

Το μακιγιάζ στο show Dior μας κάνει να θέλουμε να έρθει ο χειμώνας (πώς το κατάφερε;)

Το καλύτερο; Για να τονίσει την ντελικάτη όψη των ματιών, δεν χρησιμοποίησε μάσκαρα! 

Τελική πινελιά σε αυτό το βαθύ βλέμμα ήταν τα φρύδια, αυστηρά και κομψά σχηματισμένα χάρη στην ακρίβεια που προσφέρει το Diorshow brow styler και  Diorshow Pump’n’Brow.

H τέλεια επιδερμίδα των μοντέλων είχε στη βάση της το νέο Dior Backstage Primer, ένα σούπερ προϊόν που καμουφλάρει τις ατέλειας και προετοιμάζει την επιδερμίδα, ενώ στην συνέχεια εφαρμόστηκε μία λεπτή στρώση από το Dior Backstage Face & Body Foundation. Το αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε με λίγη loose powder.

Τα χείλη έδειχναν πολύ φυσικά, τονισμένα με το Dior Maximizer μετριάζοντας τη λάμψη ακριβώς πριν τα μοντέλα περπατήσουν στην πασαρέλα.

Τα μαλλιά ήταν πιασμένα σε δύο λεπτές κοτσίδες που ξεκινούσαν από τους κροτάφους και κατέληγαν σε έναν κότσο ενώ το πέπλο αποτέλεσε την τελική πινελιά σε αυτό το αυστηρό αλλά κομψό χτένισμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network