Follow us

Το σαμπουάν με ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες και με προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία είναι στα χέρια μας

Μαλλιά πιο δυνατά, υγιή μα και προστατευμένα από ποτέ

Beautiful redhead woman

Ερχόμαστε τώρα να ανοίξουμε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο και να αναλύσουμε κάθε πτυχή του γιατί όσο σημαντική είναι η προστασία του δέρματός μας, είτε αυτό είναι στο σώμα είτε στο πρόσωπο, άλλο τόσο είναι και των μαλλιών μας.

Και ξεκινάμε δυναμικά με αυτή την παραδοχή, γιατί μπορεί μέχρι τώρα να θεωρούνταν «trend» η αντηλιακή προστασία των μαλλιών μας, αλλά τώρα, πόσο μάλλον και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ξεφεύγει πλέον από αυτό το στενό όριο και γίνεται περισσότερο αναγκαιότητα.

Και φυσικά όχι μόνο η αντηλιακή προστασία των μαλλιών αλλά και η φροντίδα τους ενάντια σε κάθε εξωτερική επίθεση ή ακόμα και στην γήρανση.

Να εξηγήσουμε, λοιπόν, μερικά πράγματα πριν σου μιλήσουμε για ένα μαγικό προϊόν που βρίσκεται στο νεσεσέρ μας εδώ και λίγες ημέρες και μας έχει ενθουσιάσει.

Τα μαλλιά, είναι ένας ζωντανός οργανισμός που έχει ανάγκη από ενυδάτωση, περιποίηση και προστασία. Είτε έχεις ενδώσει στον πειρασμό μίας βαφής είτε διατηρείς την φυσική τους απόχρωση, οι ανάγκες που έχουν τα μαλλιά για να μένουν δυνατά, λαμπερά και υγιή είναι οι ίδιες.

Η τρίχα με τον καιρό, εξαιτίας πολλών παραγόντων όπως το styling, η υγρασία, το άγχος, ο ήλιος καθώς και τα σκληρά προϊόντα, αδυνατίζει, αποδυναμώνεται, χάνει το σώμα της και στο τέλος σπάει και δείχνει θαμπή και άτονη.

Όμως, ερχόμενες στην δική σου θέση, δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε μαζί σου στο γεγονός ότι τα τόσα πολλά προϊόντα εκεί έξω σε μπερδεύουν ενώ παράλληλα νιώθεις ότι τελικά βαραίνουν το τριχωτό και δεν μπορείς να απολαύσεις τα πραγματικά τους οφέλη.

Γι' αυτό και εμείς ενθουσιαστήκαμε τόσο με το Σαμπουάν Foltène PHARMA® Anti-Aging Hair Rescue, το οποίο έχει απίστευτες ιδιότητες και μάλιστα μόνο σε ένα προϊόν. Συγκεκριμένα, μιλάμε για ένα σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για την αναζωογόνηση και ενδυνάμωση των μαλλιών αλλά και την ταυτόχρονη προστασία τους από περιβαλλοντικές μορφές στρες, χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη ενώ αποκαθίσταται η ευκινησία τους.

Το σαμπουάν με ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες και με προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία είναι στα χέρια μας

Το Σαμπουάν Foltène PHARMA® Anti-Aging Hair Rescue προστατεύει τα μαλλιά από την ατμοσφαιρική ρύπανση, τις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας, όπως από ένα πολύ ζεστό περιβάλλον εισερχόμαστε σε ένα χώρο που κλιματίζεται και στη συνέχεια επιστρέφουμε στο ζεστό περιβάλλον, προστατεύει τα μαλλιά από την ταλαιπωρία του σεσουάρ και διαφόρων ηλεκτρικών μηχανημάτων styling για τα μαλλιά, από τις βαφές ενώ παράλληλα παρέχει προστασία στα μαλλιά από τις ακτίνες UV.

Όμως, για να καταλάβεις περισσότερα, επίτρεψέ μας να σου αναλύσουμε λίγα πράγματα για την σύνθεσή του, που βασίζεται στα εξής ενεργά συστατικά:

  • Το DN-Age™ διαθέτει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες, προστατεύοντας αποτελεσματικά τα μαλλιά από την υπεριώδη ακτινοβολία UV ενώ αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητά τους.
  • Το Φυσικό Εκχύλισμα Ελιάς, από την άλλη, από Ευρωπαϊκά ελαιόδεντρα, παρέχει δραστική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, προλαμβάνοντας τα ίχνη φθοράς της τρίχας.

Με την χρήση του, λοιπόν, πετυχαίνεις και να έχει μαλλιά προστατευμένα και νεανικά, χωρίς την αίσθηση ότι είναι βαριά, με εμφανή την ελαστικότητά τους, έξτρα τον όγκο αλλά και απαλότητα. Μαλλιά υγιή, που αντιστέκονται στην φθορά της γήρανσης και παραμένουν λαμπερά ενώ είναι διαρκώς προστατευμένα από όλες τις εξωτερικές επιθέσεις.

The extra info: H απαλή σύνθεση του Foltène PHARMA® Anti-Aging Hair Rescue Σαμπουάν δεν περιέχει θειικά άλατα, τα οποία θεωρούνται από τις βασικές αιτίες ερεθισμών (κοκκινίλες, έντονη ξηρότητα και κνησμό) ειδικά δε όταν υπάρχει ευαίσθητο τριχωτό. Τα sulfates free σαμπουάν - όπως θα βρεις να ονομάζονται ευρέως - σέβονται τα φυσικά έλαια του τριχωτού καθώς και την υγρασία του. Παράλληλα το εν λόγω σαμπουάν δεν περιέχει παράγωγα πετρελαίου, σιλικόνες ή παραφίνες.

Θες να δοκιμάσεις κι εσύ τα προϊόντα Foltene; Έχεις την δυνατότητα να τα κερδίσεις, αν πάρεις μέρος τώρα στον διαγωνισμό στο Instagram του @missbloom.gr.