Ομορφιά22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Zendaya | Το απόλυτο girl crush πρόκειται να μας αποκαλύψει τα μυστικά της

Μέσα από την συνεργασία της με την Lancôme

Zendaya Lancôme

Αγαπάμε την Zendaya για πολλούς λόγους. Γιατί ξέρει πώς να αλλάζει πρόσωπα, δημιουργεί τις τάσεις, χωρίς απλά να τις ακολουθεί, ενώ παράλληλα διατηρεί τον χαρακτήρα και το στυλ της, συνδυάζοντας μία ανεπιτήδευτη κομψότητα με μία νεανική ανεμελιά.

Με πάνω από 54 εκατομμύρια followers στα Social Media, η Zendaya είναι ένα από τα εξέχοντα πρόσωπα της βιομηχανίας. Είναι πρότυπο για τη γενιά της και υποστηρίζει ένθερμα τη μόρφωση και τη θετικότητα. Ταυτόχρονα, η φιλανθρωπική δράση της Zendaya εναρμονίζεται απόλυτα με τη φιλανθρωπική δέσμευση της Lancôme.

Zendaya | Το απόλυτο girl crush πρόκειται να μας αποκαλύψει τα μυστικά της

Πριν λίγο, λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι η αγαπημένη μας Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και fashion authority συνεργάζεται με την Lancôme, ως η νέα Global Ambassador του brand.

Στην ηλικία των 22 ετών, η Zendaya γίνεται μέλος της μοναδικής ελίτ που συνθέτουν οι Πρέσβειρες της Lancôme, φέρνοντας το δικό της μοναδικό και πολυδιάστατο όραμα στο γαλλικό πολυτελή οίκο ομορφιάς. «Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ μια μάρκα όπως η Lancôme και να έχω τη δυνατότητα να συμμετέχω σε μια τόσο εξαιρετική ομάδα εμβληματικών γυναικών», αναφέρει η Zendaya.

Η Françoise Lehmann, Lancôme International President, προσθέτει: «Προσβλέπουμε σε ένα λαμπρό μέλλον με τη Zendaya, μια γυναίκας με αδιαμφισβήτητο ταλέντο και επιρροή στον κινηματογράφο, τη μουσική και τη μόδα. Η Zendaya φέρνει μια μοναδική και άκρως νεανική προσέγγιση στην ομορφιά, η οποία συνάδει απόλυτα με το όραμα και τη δημιουργικότητα της Lancôme.»

Zendaya | Το απόλυτο girl crush πρόκειται να μας αποκαλύψει τα μυστικά της

Zendaya Lancôme

Το καλοκαίρι του 2019, η Zendaya θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά της HBO και της A24 «Euphoria». Επίσης, θα υποδυθεί για άλλη μια φορά την MJ στο «SPIDER -MAN: Far From Home».

Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη μοναδική ελίτ που συνθέτουν οι Πρέσβειρες της Lancôme –τη Julia Roberts, την Kate Winslet, την Isabella Rossellini, την Penelope Cruz, τη Lupita Nyong’ o, τη Lily Collins και την Taylor Hill– η Zendaya διαθέτει την ίδια ακαταμάχητη γοητεία και δυναμική προσωπικότητα που χαρακτηρίζουν και τις υπόλοιπες Πρέσβειρες – χαρακτηριστικά που προμηνύουν ένα χαρούμενο, φωτεινό και λαμπρό μέλλον μέσα στην οικογένεια της Lancôme.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ