Το βασικο συστατικο για καλοκαιρινες στιγμες απολαυσης!

Το Schweppes γνωρίζει πώς να δίνει χαρακτήρα στο καλοκαίρι μας.

Ηλιοβασιλέματα, καλοκαιρινά βράδια, πλωτά bar, εξαιρετική μουσική και φυσικά μοναδικά γευστικά Schweppes cocktails. Αυτά ήταν τα συστατικά των απόλυτων καλοκαιρινών parties με την υπογραφή Schweppes.

Το Schweppes συνεχίζει να δημιουργεί αυθεντικές στιγμές απόλαυσης και να μας συνοδεύει παντού - στα πιο όμορφα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα και βράδια, δίνοντας χαρακτήρα στο ελληνικό καλοκαίρι.

Τα summer parties του Schweppes

Μέσα από ένα διαγωνισμό “με χαρακτήρα”, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για τα μοναδικά Schweppes summer parties και να απολαύσουν δροσερά cocktails στο πλωτό Schweppes bar στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να επιλέξουν ανάμεσα στο τέλειο party το ηλιοβασίλεμα ή το βράδυ.

Από τις 22 έως τις 27 Ιουνίου - με δύο καλοκαιρινά parties κάθε μέρα - εκατοντάδες τυχεροί νικητές βίωσαν στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης για δύο στο πιο όμορφο σημείο στην Μαρίνα Αλίμου.

Drinks & cocktails

Σε ένα επιτυχημένο party “με χαρακτήρα” το βασικό συστατικό είναι φυσικά τα γευστικά cocktails και ποτά. Έτσι, λοιπόν, πρωταγωνιστές των parties ήταν αναμφίβολα all time classic drinks και αγαπημένα, καλοκαιρινά Schweppes cocktails με αλλά και χωρίς αλκοόλ αλλά και αγαπημένες Schweppes γεύσεις.

H καλυτερη ωρα για cocktail

Στα sunset parties οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συνδυάσουν το αγαπημένο τους cocktail με θέα το ηλιοβασίλεμα ενώ στα night parties οι καταναλωτές απολάμβαναν το cocktail τους με φόντο τον έναστρο ουρανό.

Η μουσικη επενδυση

Στα καλοκαιρινά Schweppes parties αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του En Lefko ταξίδεψαν τον κόσμο με υπέροχα κομμάτια δημιουργώντας μια πραγματικά καλοκαιρινή festive ατμόσφαιρα.

Δροσερά, γευστικά cocktails, μουσική, υπέροχη θέα: το Schweppes έδωσε τον δικό του αυθεντικό χαρακτήρα στα καλοκαιρινά parties και γιόρτασε το φετινό καλοκαίρι με μοναδικό τρόπο δίνοντάς μας την καλύτερη συνταγή για όμορφες ξεχωριστές βραδιές.