Σπίτι - Διακόσμηση12 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2019

Τα 10 αντικείμενα που πρέπει να πετάξεις από το σπίτι σου πριν γίνεις 30

Καλώς ή κακώς, θα πρέπει να τα αλλάξεις

10 αντικείμενα που πρέπει να πετάξεις

Όταν φτάνεις στην ηλικία των 30, ορισμένα πράγματα στη ζωή σου αλλάζουν, τις περισσότερες φορές προς το καλύτερο. Μέσα σε αυτά ανήκει και ο χώρος του σπιτιού σου. Συγκεκριμένα, υπάρχουν 10 αντικείμενα που πρέπει να πετάξεις από το σπίτι σου, πριν γίνεις 30.

Είτε σου αρέσει να το ακούς είτε όχι, όταν φτάνεις τα 30 υπάρχουν πολύ περισσότερες υποχρεώσεις. Δουλειά, σπίτι, ο σύντροφος σου. Έχεις το δικό σου σπίτι και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το φροντίσεις.

Δες ακόμα: Dont’s | Τα λάθη στη διακόσμηση του σπιτιού σου, που δεν πρέπει να κάνεις

Πρέπει λοιπόν, να ξεφορτωθείς ό,τι ανήκει στις περασμένες δεκαετίες και να βάλεις στην καθημερινότητά σου ένα πιο stylish και minimal στυλ διακόσμησης.

Τα 10 αντικείμενα που πρέπει να πετάξεις

#1. Παλιά λευκά είδη

Τα σεντόνια σου και οτιδήποτε ανήκει στα λεγόμενα λευκά είδη, πρέπει να είναι προτεραιότητά σου σε κάθε ηλικία. Μικρότερη μπορεί να μην σε ενδιέφερε τόσο η ποιότητά τους, τώρα όμως πρέπει να είναι το Νο1 στην κρεβατοκάμαρά σου.

#2. Καναπές – κρεβάτι

Σίγουρα είχες ή έχεις ακόμα, ένα τέτοιο καναπέ σπίτι σου, καθώς βολεύει ειδικά για να φιλοξενείς τους φίλους σου. Όπως όμως σου είπαμε παραπάνω, ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις «αυτό που βολεύει» με «αυτό που είναι πιο κομψό». Προτίμησε λοιπόν, έναν γωνιακό καναπέ για το σαλόνι σου.

#3. Σιδερένιες κρεμάστρες

Μπορεί να είναι οικονομικές και ευκολόχρηστες,  λυγίζουν όμως εύκολα, μπορεί να σκουριάσουν και να καταστρέψουν τα ρούχα σου. Οι ξύλινες και ακόμα καλύτερα οι υφασμάτινες είναι πιο εκλεπτυσμένες και λειτουργικές.

#4. Άδειο ράφι ή τζάκι

Μην αφήνεις άδεια τα ράφια του σπιτιού σου και ακόμα χειρότερα το τζάκι σου. Χρησιμοποίησε chic διακοσμητικά χώρου, κεριά ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει.

#5. TV stand

Ήρθε η ώρα να πάρεις κάτι λιγότερο λειτουργικό και περισσότερο στυλάτο. Less functional, more decorative!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Best of network