Σπίτι - Διακόσμηση11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Τα πέντε αντικείμενα που θα κάνουν πιο cozy το σπίτι σου!

Ατμόσφαιρα, ζεστασιά και στυλ στο σπίτι σου.

Όσο περνάει ο Νοέμβριος τόσο η θερμοκρασία πέφτει και εσύ ανυπομονείς να περάσεις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι σου. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να ταιριάξεις την φθινοπωρινή σου διάθεση με το εσωτερικό του σπιτιού σου.

Εδώ θα βρεις τα πέντε αντικείμενα που θα εμπλουτίσουν την cozy ατμόσφαιρα και θα το κάνουν ακόμα πιο ζεστό και φιλόξενο.

#1. Μαξιλάρια

Τοποθέτησε διάφορα μαξιλάρια, ανάλογα με το ύφος και το στυλ του σπιτιού σου, στους καναπέδες και τις καρέκλες σου. Διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και σχέδια είναι οι σύμμαχοι σου. Μπορείς ακόμα να βάλεις μεγαλύτερα μαξιλάρια ή poof στο πάτωμα και με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσεις τη νέα αγαπημένη σου γωνιά.

#2. Χαλιά

Οι μεγάλες επιφάνειες ενός σπιτιού παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εντύπωση που μας δημιουργεί. Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικά χαλιά για να ντύσεις το δάπεδο του σπιτιού σου. Επέλεξε κάτι λίγο πιο fluffy, σε χρώματα που ταιριάζουν με εκείνα που έχεις επιλέξει για τους τοίχους.

#3. Φωτισμός

Αν υπάρχει ένα στοιχείο στο οποίο πρέπει να επενδύσεις είναι σίγουρα αυτό. Ο φωτισμός είναι το “Α” και το “Ω” ενός ατμοσφαιρικού χώρου. Πέρα από τα αγαπημένα σου κεράκια, τοποθέτησε κάποιο μικρό φωτιστικό ή σειρές από μικρά λαμπάκια, σαν αυτά που βάζουμε τα Χριστούγεννα, στις γωνίες του σπιτιού σου που ταιριάζουν καλύτερα (σίγουρα μια από αυτές θα είναι η κρεβατοκάμαρα σου).

#4. Κάδρα

Μετά το πάτωμα σειρά έχουν οι τοίχοι! Αν σου αρέσει το boho στυλ μπορείς να “παίξεις” ακόμα και με το ύφασμα στους τοίχους σου. Βάλε κάδρα με τις πιο όμορφες αναμνήσεις σου, φωτογραφίες, ή αντίγραφο από τον αγαπημένο σου πίνακα. Κάθε φορά που θα γυρίζεις σπίτι και θα βλέπεις τις αγαπημένες σου εικόνες, αυτομάτως θα σου φτιάχνει η διάθεση.

#5. Ριχτάρια

Μαλακά υφάσματα με τα οποία μπορείς να ντύσεις τα έπιπλα του σπιτιού σου και να απολαμβάνεις την υπέροχη ατμόσφαιρα που έχεις δημιουργήσει στο σπίτι σου είναι το τελευταίο tip. Όχι μόνο μπορούν να σε κρατήσουν ζεστό, αλλά θα ανανεώσουν το σπίτι σου και θα το κάνουν να δείχνει πιο cozy. Μην ξεχάσεις να επιλέξεις κάποιο σχέδιο που θα προσθέσει στο σπίτι μια πινελιά από το μοναδικό σου στυλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Σπιτι - Διακοσμηση02 Δεκεμβρίου 2018

DIY Χριστουγεννιάτικα δέντρα: 15 + 1 εναλλακτικές προτάσεις για τον φετινό στολισμό

Άσε το κλασικό έλατο και στόλισε το σπίτι σου με τα πιο πρωτότυπα δέντρα

Σπιτι - Διακοσμηση29 Νοεμβρίου 2018

6 βασικά tips για να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πώς θα δείχνει τέλειο όπως αυτά που βλέπεις στο Pinterest

Σπιτι - Διακοσμηση27 Νοεμβρίου 2018

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει κάποιος στο σπίτι σου;

Τα πράγματα που οφείλεις να γνωρίζεις για να δείχνει το σπίτι σου πάντα σαν καινούργιο.

Σπιτι - Διακοσμηση22 Νοεμβρίου 2018

Ο ύπνος είναι απόλαυση και ήρθε η ώρα να το εκμεταλλευτείς!

Η εταιρία COCO-MAT φροντίζει να κοιμάσαι στα πούπουλα

Σπιτι - Διακοσμηση21 Νοεμβρίου 2018

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τον ύπνο σου παρέα με την COCO-MAT

Μεγάλο Bazaar με προϊόντα ύπνου έως και -60% στο κατάστημα COCO-MAT Κηφισιάς

Best of network