Σύγχρονη Ζωή05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

15 ραντεβού για να μη (σε) βαρεθεί ποτέ!

Kανένα ραντεβού δεν είναι ανάγκη να είναι ίδιο με το προηγούμενο. 15 «εναλλακτικοί» τρόποι για να περάσετε όμορφα, όσο καιρό κι αν βρίσκεστε μαζί.

15 ραντεβού για να μη (σε) βαρεθεί ποτέ!

Kανένα ραντεβού δεν είναι ανάγκη να είναι ίδιο με το προηγούμενο. Δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις; Ιδού δεκαπέντε «εναλλακτικοί» τρόποι για να περάσετε όμορφα, όσο καιρό κι αν βρίσκεστε μαζί.

Το ραντεβού για φαγητό στο (πολύ) ακριβό εστιατόριο

Το ραντεβού που αξίζει να φυλάξεις για κάποια σημαντική περίσταση. Για να γιορτάσεις μαζί της την προαγωγή σου, πχ, ή την αγορά του νέου σου σπιτιού ή ακόμη και για να της κάνεις πρόταση γάμου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «κλείσεις» τραπέζι σε ένα εστιατόριο που ξέρεις ότι ειδικεύεται στην αγαπημένη της κουζίνα και ν’ αγοράσεις ένα καλό κρασί για να το πιείτε αγκαλίτσα τα δυο σας αφού γυρίσετε σπίτι (σου).

Κόστος: €€€€

Το ραντεβού χωρίς προορισμό

Κυριολεκτικά. Αν έχεις αυτοκίνητο, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να γεμίσεις το ντεπόζιτο και να αφήσεις το δρόμο να σας παρασύρει σε ένα ταξίδι απρογραμμάτιστο, χωρίς προορισμό αλλά με ένα και μόνο σκοπό: Να περάσετε καλά, χαζολογώντας και κουβεντιάζοντας κατά τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι να βρεθείτε σε κάποιο μέρος που θα θελήσετε να σταματήσετε. Θυμήσου: Τα καλύτερα προκύπτουν πάντα εκεί που δεν τα περιμένεις.

Κόστος: €€

Δες τη συνέχεια στο askmen.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Best of network