Σύγχρονη Ζωή06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Aπό σήμερα μπορείς να κάνεις ”Unsend” τα μηνύματά σου στο Facebook

Τα καλά νέα της ημέρας

Τον περασμένο Νοέμβριο μάθαμε πως το Facebook σχεδιάζει να φέρει μία νέα λειτουργία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να διαγράφουν τα μηνύματα που έχουν στείλει και αμέσως νοιώσαμε μια αίσθηση ανακούφισης πως πρόκειται να απαλλαγούμε από όλα εκείνα τα τυπογραφικά και ορθογραφικά λάθη, την αποστολή στα λάθος άτομα και τα ρεζιλεύτηκα μεθυσμένα μηνύματα.

Δες ακόμη: Oι Instagram λογαριασμοί που θέλουμε να ακολουθούμε τώρα

Η χαρμόσυνη ημέρα, λοιπόν, φαίνεται πως έφτασε σήμερα και κάνοντας update στη εφαρμογή του Messenger, τόσο σε iOS όσο και Android έχεις πλέον τη δυνατότητα να διαγράφεις το μήνυμά σου, πατώντας παρατεταμένα επάνω εντός 10 λεπτών από τη στιγμή που το στείλεις. Στην επιλογή διαγραφή μάλιστα υπάρχουν δύο επιλογές, διαγραφή για όλους ή διαγραφή μόνο για σένα.

To μόνο αρνητικό σε αυτή την υπόθεση είναι πως όταν το σβήσεις, ο παραλήπτης πλέον θα βλέπει στο chat μια ειδοποιήση που θα τον ενημερώνει πως ένα μήνυμα διαγράφηκε.

Σίγουρα όμως μικρότερο το “κακό”.

Δες ακόμη: Πώς να γράψεις την τέλεια λεζάντα στο Ιnstagram, σύμφωνα με έναν ειδικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Best of network