Σύγχρονη Ζωή16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

ELLE RUN | Τρέξαμε όλοι μαζί για τις γυναίκες από… απόσταση

Γιατί #ΤοΜέλλονΕίναιΓυναίκα.

ELLE RUN | Τρέξαμε όλοι μαζί για τις γυναίκες από… απόσταση

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί και με αφετηρία τη Μαρίνα Φλοίσβου, δώσαμε το σύνθημα για την έναρξη του ELLE RUN Virtual. Στο πλευρό μας είχαμε αγαπημένους μας συνεργάτες και καταξιωμένους αθλητές, που έτρεξαν με απόλυτη ασφάλεια, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας και ενότητας. Γιατί #ΤοΜέλλονΕίναιΓυναίκα.

Οι γυναίκες δίνουμε καθημερινά τον δικό μας αγώνα, γι’ αυτό και εμείς μείναμε πιστοί στο ραντεβού μας. Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου φορέσαμε τα αθλητικά μας και τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και τρέξαμε για όλες τις γυναίκες…

Το meeting point μας ήταν η Μαρίνα Φλοίσβου. Τρέξαμε από απόσταση για τις πρωταγωνίστριες της ζωής μας που αγωνίζονται καθημερινά να ανταποκριθούν σε όλους τους ρόλους τους, τρέξαμε για εμάς βάζοντας στόχο να ξεπεράσουμε τα όριά μας και φυσικά τρέξαμε για καλό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων του ELLE RUN θα διατεθεί στη ΜΚΟ «Κέντρο Διοτίμα»,  η οποία μάχεται για την ανάδειξη και την αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής.

Δες περισσότερα στο Elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ