Σύγχρονη Ζωή13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Ένα μάθημα κοινωνικής ευθύνης από την Sarkk!

Για 4η χρονιά η Sarkk γιορτάζει τα Χριστούγεννα με τον πιο ουσιαστικό τρόπο!

Ένα μάθημα κοινωνικής ευθύνης από την Sarkk!

Για τέταρτη χρονιά η εταιρεία Sarkk, εισαγωγέας των brands Tommy Hilfiger & Tommy Jeans γιορτάζει τα Χριστούγεννα βοηθώντας ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της χώρας. Αυτή τη χρονιά, δώρισε ρουχισμό των παραπάνω brands στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής αλλά και τα Παιδικά Χωριά SOS!

Κατά τη διάρκεια αυτών των 4 ετών, έχουν διατεθεί συνολικά περισσότερα από 25.000 είδη για παιδιά και ενηλίκους καλύπτοντάς τους βασικές ανάγκες ένδυσης και υπόδησης.

Ένα μάθημα κοινωνικής ευθύνης από την Sarkk!

www.glphotography.gr

Στο πλαίσιο της τετραετούς συνεργασίας της Sarkk ΑΒΕΕ με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στις 30 Νοεμβρίου 2017 στελέχη της εταιρείας παρέδωσαν καινούργιο ρουχισμό αλλά και υποδήματα και αξεσουάρ στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και της Νέας Περάμου μέσω του προγράμματος του ΕΕΣ με το «Όλοι μαζί Μπορούμε». Τα ρούχα παραδόθηκαν στο Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Μάνδρας παρουσία της Δημάρχου κας Κριεκούκη.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2017, η ομάδα της Sarkk παρέδωσε για 8η συνεχόμενη φορά, ρούχα και παπούτσια στα Παιδικά Χωριά SOS προκειμένου να καλύψουν ανάγκες των παιδιών στα Χωριά της Βάρης, του Πλαγιαρίου, της Θράκης, της Κρήτης, των Στεγών Νέων στο Π. Φάληρο και τη Θεσσαλονίκη και του Ξενώνα Βρεφών SOS.

Ένα μάθημα κοινωνικής ευθύνης από την Sarkk!

Την ομάδα της Sarkk ΑΒΕΕ συνόδευσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Άκης Ζήκος και Διευθυντής των Ακαδημιών της, ο οποίος αντάλλαξε πάσες με τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, δώρισε μπάλες ποδοσφαίρου και συζήτησε διεξοδικά μαζί τους για τα οφέλη του αθλητισμού αλλά και τη μαγεία του ποδοσφαίρου, προσφέροντας μία δημιουργική διέξοδο στα όνειρα και το μέλλον τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ