Σύγχρονη Ζωή10 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

Έρχεται μια αλλιώτικη έκθεση από την Disney αφιερωμένη στους «κακούς»

Μια έκθεση αφιερωμένη στους «κακούς» της Disney

Η αγαπημένη σειρά «Μαλλιά Κουβάρια» που προβάλλεται στο Star Channel σε στέλνει στο Παρίσι! (Αποτελέσματα)

Μια αλλιώτικη έκθεση φαίνεται να ετοιμάζει η Disney για μικρούς και μεγάλους, αυτή την φορά αφιερωμένη στους κακούς. Τον ερχόμενο Αύγουστο στην Καλιφόρνια θα παρουσιαστούν σε έκθεση κοστούμια των κακών ηρώων από αρχεία της Walt Disney. Φορέματα όπως η κίτρινη βραδινή τουαλέτα της Emma Watson στο «Η Πεντάμορφη και το τέρας», το φόρεμα της κακιάς μάγισσας που υποδύθηκε η Angelina Jolie στο «Maleficent»της Disney και άλλα πολλά θα υπάρχουν σε ένα χώρο στη φετινή D23 Expo που διοργανώνεται στο Συνεδριακό Κέντρο του Αnaheim της Καλιφόρνια και θα είναι ανοικτή για όλους τους επισκέπτες που θα βρεθούν εκεί.

Η έκθεση θα έχει την ονομασία «Heroes and Villains» : The Art of the Disney Costume (Ήρωες και Κακοί: Η Τέχνη των Κοστουμιών της Disney) και θα έχει περίπου 70 διαφορετικά κοστούμια.

Διάβασε επίσης: Πριγκίπισσες της Disney | Πώς θα ήταν στην πραγματικότητα τα μαλλιά τους

Όπως δήλωσε η διευθύντρια Αρχείων της Walt Disney, Βecky Klain σε πρόσφατη συνέντευξή στους Times, «Θέλαμε να επικεντρωθούμε στη διαδικασία του σχεδιασμού των κοστουμιών μας και να δώσουμε στους θαυμαστές την ευκαιρία να δουν μερικά από αυτά τα εκπληκτικά κομμάτια και πόσο όμορφα είναι κατασκευασμένα. Τα κοστούμια «φτιάχνουν» τον χαρακτήρα των ηρώων της Disney. Η έκθεση επιδιώκει όχι μόνο να αναδείξει την τέχνη των κοστουμιών, αλλά και να δείξει στους επισκέπτες πώς το σχέδιο κοστουμιών είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας της αφήγησης. «Όλα στην Disney είναι αφήγηση ιστοριών».

Δες επίσης: Το τρυφερό animation της Disney για το μωρό της Meghan Markle και του πρίγκιπα Ηarry

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Best of network