Σύγχρονη Ζωή14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Μπορείς να βρεθείς κι’εσύ σε αυτό το λαμπρό δείπνο για καλό σκοπό

Mε αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών

Μπορείς να βρεθείς κι'εσύ σε αυτό το λαμπρό δείπνο για καλό σκοπό

Μπορείς και εσύ να παρευρεθείς σε ένα δείπνο με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών αλλά και ένα πολύ σημαντικό σκοπό. Το τμήμα της AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association) σε προσκαλεί στο επίσημο φιλανθρωπικό αυτό δείπνο την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Μπορείς να βρεθείς κι’εσύ σε αυτό το λαμπρό δείπνο για καλό σκοπό

Η AHEPA έχει ως πρωταρχικό στόχο την προώθηση της Ελλάδας στην Διεθνή Κοινότητα. Με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία και την Οικογένεια προάγει τον Ελληνισμό σε όλο τον κόσμο και παράλληλα αγκαλιάζει με ευαισθησία τους τομείς της Εκπαίδευσης, της Φιλανθρωπίας, της ατομικής Αριστείας. Με πάνω από 1.100 μέλη στην Ελλάδα & 40.000 Παγκοσμίως έχει συμβάλει σε εκατοντάδες κοινωνικά έργα υποδομής στην Ελλάδα όπως το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, την ομώνυμη πτέρυγα στο Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός», το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, την κάλυψη αναγκών ορφανοτροφείων, εκπαιδευτηρίων, γηροκομείων κ.α. , σε όλη την Επικράτεια.

Save the date

Μπορείς να βρεθείς κι'εσύ σε αυτό το λαμπρό δείπνο για καλό σκοπό

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα τιμηθεί για το μεγάλο έργο «Μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας ΓΑΛΙΛΑΙΑ», η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης & της Μεγάλης του Γένους Σχολής της Κωνσταντινούπολη.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στα τηλέφωνα 6972 918 635 και 6937 470 532 ή στο e-mail ioakim64@hotmail.com.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Best of network