Σύγχρονη Ζωή20 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

O κορυφαίος θεσμός του Gumball 3000 ξεκινάει από την Eλλάδα με συνοδοιπόρο την Carrera

Μπορείς να είσαι κομμάτι αυτού του ταξιδιού αλλά πάντα με στιλ και προστασία

O κορυφαίος θεσμός του Gumball 3000 ξεκινάει από την Eλλάδα με συνοδοιπόρο την Carrera

Αν σου αρέσουν τα ταξίδια αλλά και οι εμπειρίες ζωής τότε σίγουρα το Gumball 3000 Rally θα σου τραβήξει την προσοχή. Με την πρώτη του διοργάνωση το 1999, το Gumball 3000 Rally καθιερώθηκε ως ένα λαμπερό μηχανοκίνητο οδικό ταξίδι που γίνεται κάθε χρόνο, διανύοντας κάθε φορά και μια διαφορετική διαδρομή 3000 μιλίων. Φέτος, με αφετηρία τη Μύκονο για ένα οδικό ταξίδι 3000 μιλίων μέχρι την Ίμπιζα, το Gumball 3000 Rally θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για κορυφαίους celebrities, influencers και απίστευτους ιδιοκτήτες supercars ώστε να απολαύσουν μαζί μια ολόκληρη εβδομάδα συγκλονιστικών εμπειριών και προκλήσεων.

Και επειδή σε τέτοια ταξίδια και εμπειρίες η προστασία αλλά και το στιλ είναι βασικοί παράγοντες η Carrera είναι επίσημος συνεργάτης του Gumball 3000 #driveyourstory.

Τα πληρώματα που συμμετέχουν περνούν από πρωτεύουσες μπροστά από τα εκστατικά βλέμματα εκατοντάδων χιλιάδων φιλάθλων και φωτογράφων. Όλα αυτά τα ιδιαίτερα συστατικά του Gumball 3000 αγγίζουν την φιλοσοφία της Carrera: μια τέλεια μίξη τολμηρής διάθεσης, προχωρημένου στιλ και ταχύτητας, που φέρνει στο προσκήνιο την πλατφόρμα επικοινωνίας της μάρκας #driveyourstory.

Φέτος, το Πλήρωμα της Carrera θα βάλει μπροστά τον κινητήρα ενός πολύ ιδιαίτερου Alfa Romeo Supercar στη Μύκονο και θα φτάσει, μαζί με τα υπόλοιπα 120 αυτοκίνητα που συμμετέχουν, στην Αθήνα, από όπου το ράλι θα συνεχιστεί, περνώντας από την Θεσσαλονίκη, το Πόρτο Μοντενέγκρο, την Βενετία, το Μονακό, την Βαρκελώνη για να καταλήξει στην Ίμπιζα. Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Gumball 3000, Maximillion Cooper δηλώνει σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαι φοβερά ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε με την Carrera στο Ράλι που φέτος συμπληρώνει 21 χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης. Το πρώτο μου ζευγάρι καλών γυαλιών ήταν Carrera και το γεγονός ότι πλέον η μάρκα αποτελεί μέλος του οράματος μου είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Για αυτή την ειδική περίσταση, η Carrera ένωσε τις δυνάμεις της με έναν άλλο επίσημο συνεργάτη του Gumball 3000, την KAPPA, για να παρουσιάζει δύο μοντέλα περιορισμένης έκδοσης: το Carrera Glory/SE και το Carrera Hyperfit 5046/SE.

O κορυφαίος θεσμός του Gumball 3000 ξεκινάει από την Eλλάδα με συνοδοιπόρο την CarreraΤο Gumball 3000 δεν αφορά μόνο την ταχύτητα και την ψυχαγωγία.Το 2013 δημιουργήθηκε το Ίδρυμα Gumball 3000 με στόχο την παροχή αρωγής σε μη προνομιούχους νέους, μέσα από έργα εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών υποδομών σε όλο τον κόσμο.

carreraΗ αποστολή του είναι να προσφέρει μεγαλύτερες ευκαιρίες ζωής ώστε οι μελλοντικές γενιές να γίνουν η καλύτερη εκδοχή τους. Κατά τη διάρκεια του ετήσιου ράλι Gumball 3000, το Ίδρυμα φιλοξενεί μια δημοπρασία σε συνεργασία με τον οίκο Christie’s και το Online Charity Grid και για τον σκοπό αυτό η Carrera με περηφάνια παρουσιάζει μια από τις υψηλότερες εκφράσεις της κατασκευαστικής αρτιότητας των προϊόντων της: την επίχρυση έκδοση του μοντέλου CARRERA 3000/SE, που δημιουργήθηκε ειδικά για το «Gumball 3000 – Μύκονος – Ίμπιζα».

O κορυφαίος θεσμός του Gumball 3000 ξεκινάει από την Eλλάδα με συνοδοιπόρο την CarreraΌλα τα μοντέλα θα διατίθενται μέσω αποκλειστικής προπώλησης στα Selfridges του Λονδίνου, στο carreraworld.com και στο Gumball 3000 e-com, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε σημεία της διαδρομής του ράλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Best of network