Σύγχρονη Ζωή12 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2020

Online cooking | 4 επιδραστικοί chef του διαδικτύου

Αξίζει να τους ακολουθήσεις και να μπεις στην κουζίνα

Μοναδική οινοτουριστική εμπειρία στο κτήμα του Οινοποιείου Μπουτάρη και διαμονή με θέα τον αμπελώνα από τα Aria Hotels (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Αν σου αρέσει να παρακολουθείς άλλους ανθρώπους να μαγειρεύουν, οι τελευταίες εβδομάδες ήταν σίγουρα μια καλή ευκαιρία για να επιδοθείς στην αγαπημένη σου ασχολία, με τους chefs που εκτοπίστηκαν από τις κουζίνες τους να μαγειρεύουν από τα σπίτια τους και να μοιράζονται τις συνταγές τους μέσα από τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

Από το Kitchen Quarantine videos του Massimo Bottura μέχρι την άκρως οικογενειακή κουζίνα του Jeremy Lee, οι παρακάτω chefs διαπρέπουν και online – εκτός από τις μπριγάδες των εστιατορίων τους.

Massimo Bottura (@massimobottura)

Κατά τη διάρκεια του lockdown, ο chef-patron του Osteria Francescana (3 αστέρια Michelin) δημιούργησε τα Kitchen Quarantine videos από την κουζίνα του στη Modena. Ο Bottura παρουσιάζε οικογενειακές συνταγές – από τιραμισού μέχρι πιάτα με leftovers από ραγού, σε ένα άκρως διασκεδαστικό κλίμα που έκανε το κοινό του να ξεχνιέται από τη δυσάρεστη καθημερινότητα.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ