Σύγχρονη Ζωή : ΠΟΛΗ08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2011

Η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια για πρώτη φορά στην Ελλάδα

H αγαπημένη πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς έρχεται ζωντανά για μια μοναδική θεατρική παράσταση του Nickelodeon στο θέατρο Badminton από 30 Δεκεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου!

Η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια για πρώτη φορά στην Ελλάδα

H αγαπημένη πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς έρχεται ζωντανά με όλους τους φίλους της, για μια μοναδική θεατρική παράσταση του Nickelodeon στο θέατρο Badminton από 30 Δεκεμβρίου 2011 έως 8 Ιανουαρίου 2012!

Η Ντόρα και όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες ζωντανεύουν στη θεατρική παράσταση “Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια: Ψάχνοντας την πόλη των χαμένων παιχνιδιών” για να μαγέψουν μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειες, το χιούμορ και τις σκανδαλιές τους! Σε αυτή τη διαδραστική παράσταση τα παιδιά θα μάθουν να εξερευνούν, να επικοινωνούν, να ξεπερνούν εμπόδια, να λύνουν παζλ και να ανακαλύπτουν έναν διαφορετικό και συναρπαστικό κόσμο, ενώ διασκεδάζουν!

Η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Με τη βοήθεια του κοινού, η Ντόρα και οι γενναίοι φίλοι της, χρησιμοποιούν τις μουσικές, γλωσσικές και μαθηματικές τους ικανότητες για να περιηγηθούν στην «αριθμοπυραμίδα», στην «ανακατεμένη ζούγκλα» και άλλες τοποθεσίες, με στόχο να βρουν το χαμένο αρκουδάκι της Ντόρα, τον Οσίτο, στην Πόλη των Χαμένων Παιχνιδιών. Όλοι οι διάλογοι και τα τραγούδια θα είναι στα ελληνικά, σε συνδυασμό με θεαματικά κοστούμια και φανταστικά σκηνικά για μια παράσταση που θα απολαύσει όλη η οικογένεια!

Η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια για πρώτη φορά στην Ελλάδα


Προπώληση εισιτηρίων:
Θέατρο Badminton, www.ticketnet.gr
Τιμές εισιτηρίων: Ζώνη Α: 25€, Ζώνη Β: 20€, Ζώνη Γ: 15€, Ζώνη Δ: 10€, Περιορισμένος αριθμός VIP (Περιλαμβάνει συνάντηση με την Ντόρα, τον Ντιέγκο και τους φίλους τους): 35€

Χορηγοί επικοινωνίας: Περιοδικά Τηλέραμα, Τηλεθεατής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΗ