Σύγχρονη Ζωή : ΠΟΛΗ05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2011

Η Αίγλη και ο Κήπος των Θαυμάτων

Παραμυθένια Χριστούγεννασ στην Αίγλη Ζαπείου με είσοδο ελεύθερη

Η Αίγλη και ο Κήπος των Θαυμάτων

Παραμυθένια Χριστούγεννα στην Αίγλη Ζαπείου με είσοδο ελεύθερη

Από το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, έως τη Δευτέρα 02 Ιανουαρίου, τα Χριστούγεννα αποκτούν ένα νέο ζεστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας. Από τις 11:00 το πρωί έως τις 07:00 το απόγευμα ο παραμυθένιος Κήπος των Θαυμάτων, γεμάτος εκπλήξεις, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές σε καλεί να γίνεις πάλι παιδί!

Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Πρωτέας» της Αίγλης Ζαππείου, παιδιά – και γονείς που ξαναγίνονται παιδιά – βρίσκουν και πάλι τη χαρά, παίζοντας και διαβάζοντας παραμύθια κάτω από «Χιονισμένα Σπιτάκια», ενώ πελώριες κατασκευές, όπως το εντυπωσιακό «Ιπποτικό Κάστρο», και το φουσκωτό «Κάστρο Του Βυθού» υπόσχονται να χαρίσουν άφθονο γέλιο και διασκέδαση! Ακόμη, ένα πολύχρωμο πολύ – γυμναστήριο αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει τους λιλιπούτειους φίλους της Αίγλης Ζαππείου, βοηθώντας τους να κάνουν τις «ασκήσεις» τους… παιχνιδάκι!

Τα θαύματα της Αίγλης Ζαππείου όμως δεν σταματούν εδώ… Μπορείς να δοκιμάσεις  «Ότι πιο γλυκό» στο Aegli Cafe καθώς μόνο με €8,00 απολαμβάνεις τον καφέ και το γλυκό της αρεσκείας σου, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε πλούσια, φρέσκα και χειροποίητα γλυκίσματα!

Αν πάλι αναζητάς κάτι περισσότερο… σε αυτήν την πλευρά του Ζαππείου οι Κυριακές αποκτούν ξεχωριστή σημασία καθώς ένας πλούσιος μπουφές με υπέροχες ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις αλλά και Χριστουγεννιάτικα γλυκά, σε περιμένει να τον απολαύσεις απεριόριστα μόνο με €18,00 / άτομο*! (κάθε Κυριακή 12:00 – 17:00)!

Αίγλη Ζαππείου: Eίσοδος από Βασ. Όλγας- τηλ.: 210.33.69.364, 210.33.69.300  www.aeglizappiou.gr
 E-mail: info@aeglizappiou.gr. Ελεύθερο Parking.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΗ