Σύγχρονη Ζωή : ΠΟΛΗ24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2017

Zonars bar-restaurant: Ο απόλυτος προορισμός στη νέα αστική γειτονιά της Αθήνας

Το απόλυτο meeting point που θυμίζει Νέα Υόρκη

Zonars bar-restaurant: Ο απόλυτος προορισμός στη νέα αστική γειτονιά της Αθήνας

Ήταν κάτι που πραγματικά έλειπε από την διασκέδαση της Αθήνας.

Βρεθήκαμε στο Zonars και πήραμε μία μικρή γεύση από τα μεγάλα πράγματα που θα περιμένουμε φέτος από το διασκεδαστικό bar-restaurant της πόλης.

Κατάμεστο με νέους ανθρώπουος που αγαπούν το στυλ, ηθοποιούς αλλά και καλλιτέχνες από τα γύρω θέατρα είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει τον must προορισμό για όλους τους Αθηναίους.

Zonars

Η ατμόσφαιρα στο Zonars είναι τελείως διαφορετική από αυτά που έχει συνηθίσει το κοινό σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα και θύμιζε bar-restaurant μεγαλουπόλεων όπως της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου.

Ο υπέροχος κόσμος των καλλιτεχνών από τα γύρω θέατρα αναμιγνύεται με το πιο “ψαγμένο” κοινό της πόλης και τους καλοβαλμένους ξένους των γύρω πολυτελών ξενοδοχείων στο απόλυτο meeting point της νέας αστικής γειτονιάς της Αθήνας.

Το Zonars θα αποτελέσει τον hot προορισμό της φετινής σεζόν και παρακάτω θα σου αποδείξουμε το τι ακριβώς εννοούμε.

Τις Παρασκευές, τα δυνατά after office parties μετά τις 17:00 αποτελούν έναν θεσμό που συνεχίζεται κι αυτή την χρονιά, γιορτάζοντας με early drinks μετά το γραφείο το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Zonars bar-restaurant: Ο απόλυτος προορισμός στη νέα αστική γειτονιά της Αθήνας

Τα Σάββατα αποτελεί μοναδικό after shopping προορισμό με την υπέροχη βεράντα επάνω στη Βουκουρεστίου να αποπνέει ένα άρωμα από την κοσμοπολίτικη πλατεία της Μαδρίτης.

Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Το καθιερωμένο πια brunch της Κυριακής συγκεντρώνει χαρούμενο κοινό από όλες τις ηλικίες και υπόσχεται να σου γαργαλίσει τον ουρανίσκο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΗ

Best of network