Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Buba Wonderland – Ένας κόσμος θαυμάτων για εξερεύνηση στις 8 Δεκεμβρίου στην Κηφισιά

Το πιο συναρπαστικό holiday community project της πόλης!

Buba Wonderland - Ένας κόσμος θαυμάτων για εξερεύνηση στις 8 Δεκεμβρίου στην Κηφισιά

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, μόλις δύο εβδομάδες πριν το ημερολόγιο δείξει Χριστούγεννα, το Buba Bistro Exotique μεταμορφώνεται σε έναν κόσμο θαυμάτων για εξερεύνηση από μικρούς και μεγάλους!

Το Buba Wonderland – The Community Project αποτελεί ένα καινοτόμο, multilayered, διαχρονικό, holiday community project που θα μεταμορφώσει το καταπληκτικό νεοκλασικό κτίριο του Buba Bistrot Exotique στην Κηφισιά, σε ένα ολοήμερο πολυθεματικό event! Συνδυάζοντας τo Ασιατικό Thai & Vietnamese (σε συνεργασία με το sister restaurant Madame Phu Man Chu) street food και τα Buba Signature Cocktails σε προνομιακές τιμές με ολοήμερα happenings! Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν από τις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθούν αργά το βράδυ.

Buba Wonderland - Ένας κόσμος θαυμάτων για εξερεύνηση στις 8 Δεκεμβρίου στην Κηφισιά

Πιο αναλυτικά:

Holiday Market

Bazaar από μικρές ελληνικές επιχειρήσεις της τοπικής κοινότητας, μαζί με αναγνωρισμένα brands σε μια εορταστική ατμόσφαιρα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφού 10% όλων των εσόδων θα διατεθεί στο Benakeio Preschool.

Festive Styling &Beauty Corner: “You’ve Got the Look”

Στον κεντρικό χώρο του εξωτικού Buba Bistrot, oι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα beauty make-over από δημοφιλείς fashion και beauty bloggers και infuencers @StyleMeligan, @Evangelie_Alp, @liaigam, @Valia_kas, @fashionellblog, σε συνεργασία με τους Karavan Clothing, Manolo Fashion, La Chaîne, Urania Gazelli και μακιγιάζ απο την MAC! Όλα αυτά με live shooting από τον Σπύρο Παλούκη. 

Spirit Space

Στον πάνω χώρο του εστιατορίου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία από επαγγελματίες παραδοσιακών Ασιατικών και Ευρωπαϊκών πανάρχαιων μεθόδων προβλέψεων. Όλα αυτά σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα που θα τους παρέχει την δυνατότητα να ανακαλύψουν τι μπορεί να τους επιφυλάσσει το νέο έτος μέσα από tarot readings, I Ching προβλέψεις -Κινέζικες αρχαίες παραδόσεις- εσωτερική αστρολογία και energy healing! Το “Spirit Space” θα πλαισιώνεται από πεντανόστιμα φρέσκα cupcakes και ζεστά tea infusions από τα Saristi Teas.

Kids Corner

Για τους μικρούς επισκέπτες θα διαμορφωθεί ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος
απασχόλησης με δημιουργία τέχνης για τα παιδιά. Μαζί με λιχουδιές από το
Zuccherino και παιδικά θεάματα από το Θέατρο Σκιών του Γιάννη Νταγιάκου μεταξύ άλλων.

Closing Party

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα party σε συνεργασία με τον Pepper FM, DJ set από την Ρουμπίνη Σταγκουράκη και ένα φαντασμαγορικό drag show από την μοναδική drag queen, Holly Grace!

Facebook page: Buba Wonderland : The Community Project

Instagram page: Buba Bistrot Exotique

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network