Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Cat Lovers, άνοιξε το πρώτο Pusheen Pop-Up Cafe

Η αγαπημένη μας γάτα έχει το δικό της καφέ

Cat Lovers, άνοιξε το πρώτο Pusheen Pop-Up Cafe

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Pusheen the cat, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μας φανταστικούς χαρακτήρες. Η Pusheen έχει το πιο χαριτωμένο πρόσωπο και το παχουλό σώμα που όλοι οι cat lovers λατρεύουν. Το μικρό της χαμόγελο και το μεγάλο της σώμα αποτελούν και τους κυρίαρχους λόγους που είναι τόσο αγαπητή στον κόσμο του Internet από την πρώτη κιόλας μέρα που δημιουργήθηκε, πίσω στο 2010.

Αν έχεις εμμονή με την Pusheen, τώρα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να επισκεφτείς το πρώτο Pusheen pop-up cafe. Άνοιξε μόλις στη Σιγκαπούρη και φαντάζει πραγματικά απίστευτο. Το εν λόγω pop up έγινε χάρη στο cafe Kumoya, το οποίο βρίσκεται στη Σιγκαπούρη. Το cafe έχει ζωντανέψει κατά καιρούς μερικούς εξίσου αγαπημένους χαρακτήρες, όπως Hello Kitty, Care Bears και My Little Pony, προσφέροντας λαχταριστές λιχουδιές ειδικά για τα pop up.

To εσωτερικό του Pusheen X Kumoya cafe σχεδιάστηκε από τη δημιουργό της Pusheen, Claire Belton. Κάθε τραπέζι έχει το δικό του λούτρινο Pusheen, γεγονός που το καθιστά το ιδανικό background για το Instagram. Οι παστέλ αποχρώσεις ταιριάζουν ιδανικά με το αρχικό σχέδιο και υπάρχουν παντού Pusheen που “χαιρετούν” τους θαμώνες. Το cafe προσφέρει μία σειρά γευμάτων και γλυκών, και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, επιλογές όπως
aglio olio και burger με γαρίδα. Το μενού, το οποίο επιμελήθηκε η Shirley Wong, περιλαμβάνει επιδόρπια με ευφάνταστες ονομασίες, όπως “Cat on a Cloud Floating Joy Parfait” και το σχέδιο της αγαπημένης μας γάτας.

Το pop up θα διαρκέσει μέχρι και τον Μάρτιο – αν βρεθείς στη Σιγκαπούρη, αξίζει σίγουρα μία στάση (8 Jln Klapa, Singapore 199320). Αν πάλι όχι, μπορείς να χαζέψεις το Instagram του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network