COYA Mykonos: Μια λατινοαμερικάνικη φιέστα στο νησί των ανέμων

Party, special happenings και μια κολλεκτίβα καλλιτεχνών δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία.

COYA Mykonos: Μια λατινοαμερικάνικη φιέστα στο νησί των ανέμων

Αν θέλουμε να κλείσουμε όλη τη μουσική της Λατινικής Αμερικής σε μία λέξη, αυτή είναι σίγουρα ο ρυθμός. Φυσικά, μετά ακολουθούν τα συναισθήματα. Ό,τι συμβαίνει στη διασκέδαση των Λατινοαμερικάνων χαρακτηρίζεται από πάθος και ένταση. Η ζωή άλλωστε δεν είναι παρά μια ατελείωτη φιέστα. Αυτή την καθολική εμπειρία προσφέρει και το COYA Mykonos, που αποτελεί την πιο πρόσφατη άφιξη στο κυκλαδίτικο νησί και φέρει την υπογραφή του COYA Luxury & Lifestyle Group.

Ξεκινώντας από το Mayfair του Λονδίνου το 2012, ο Όμιλος Εστιατορίων φιλοδοξεί να αναδείξει τα αρώματα, τις γεύσεις, τη μουσική και την τέχνη της Λατινικής Αμερικής μέσα από πολυτελείς εμπειρίες και happenings. Dubai, Abu Dhabi, Angel Court στο Λονδίνου, Μόντε Κάρλο και Παρίσι συνθέτουν τις πέντε ακόμα τοποθεσίες όπου έχει επεκταθεί το Luxury & Lifestyle Group, μεταφέροντας έτσι τους επισκέπτες του ανά την υφήλιο σε ένα ταξίδι αισθήσεων – από τη φημισμένη κουζίνα του Περού στη μουσική και την τέχνη των γειτονικών χωρών. Πρόσφατα, το COYA Mayfair βραβεύτηκε ως “Venue of the Year 2019” στα υψηλού κύρους βραβεία του Λονδίνου, London Lifestyle Awards, μια αναγνώριση που επισφραγίζει την αφοσίωση του εστιατορίου, του μπαρ και του ιδιωτικού member’s club στο να προσφέρει αξιόπιστα παγκοσμίου υψηλού επιπέδου εμπειρίες φαγητού και διασκέδασης.

COYA Mykonos: Μια λατινοαμερικάνικη φιέστα στο νησί των ανέμων

COYA Mykonos: Μια λατινοαμερικάνικη φιέστα στο νησί των ανέμων

Το COYA Mykonos ξεχωρίζει για το φαγητό του, που αποτελεί μια ωδή στη nikkei κουζίνα μέσα από έναν ευφάνταστο συγκερασμό των τοπικών προϊόντων και φυσικά τα δύο Pisco bars. Προσφέροντας όμως μια καθολική εμπειρία από τον τρόπο διασκέδασης στη Λατινική Αμερική, με γνώμονα τη luxury ταυτότητα του Ομίλου, το COYA στη Μύκονο δεσμεύεται για μία ατελείωτη φιέστα στο νησί των ανέμων.

COYA Mykonos: Μια λατινοαμερικάνικη φιέστα στο νησί των ανέμων

COYA Mykonos: Μια λατινοαμερικάνικη φιέστα στο νησί των ανέμων

Αρχικά είναι η υψηλής ποιότητας ήχου που σε συνδυασμό με τη μουσική σε έντονους ρυθμούς, δημιουργεί μια δυναμική ατμόσφαιρα. Οι DJ του COYA έρχονται από κάθε γωνιά του κόσμου και ανεβαίνουν στα decks του μαγαζιού για να ξεσηκώσουν το κοινό μέσα από τη μουσική τους, ενώνοντας διαφορετικές μουσικές κουλτούρες και συνδυάζοντας ήχους όπως electronica, Latin, house και downtempo. Καλλιτέχνες, συγγραφείς, μουσικοί και δημιουργικές περσόνες αποτελούν αναπόσπαστα μέλη μιας κολλεκτίβας που συμβάλει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις για μέλη και επισκέπτες, όπως art openings, pop-ups, εξειδικευμένοι σομελιέ μοιράζονται τις γνώσεις τους ενώ διοργανώνονται Pisco sours masterclass (με εκπληκτικά ceviche και πούρα) αλλά και λογοτεχνικές συζητήσεις.

COYA Mykonos: Μια λατινοαμερικάνικη φιέστα στο νησί των ανέμων

COYA Mykonos: Μια λατινοαμερικάνικη φιέστα στο νησί των ανέμων

Η μουσική παίζει βασικό ρόλο στη δημιουργία της συνολικής ατμόσφαιρας και εμπειρίας του COYA. Μέσα από τα happenings και τα special events που διοργανώνονται, διαφορετικές κουλτούρες συναντιούνται μεταξύ τους και οι επισκέπτες του COYA βιώνουν μοναδικές εμπειρίες. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι το ζητούμενο είναι πάντα ένα καλό πάρτυ. Κάθε τρίμηνο, οι χώροι μεταμορφώνονται μέσω του COYA Collective και οι καλεσμένοι καλούνται να υιοθετήσουν ένα boho outfit, προκειμένου να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κατά τη διάρκεια των τεσσάρων εκδηλώσεων που σηματοδοτούν τις ισημερίες και τα ηλιοστάσια παγκοσμίως. Οι εθνικές αργίες της Λατινικής Αμερικής και άλλες σημαντικές ημερομηνίες είναι επίσης αφορμή για φιέστα στα Pisco Bars & Lounges κάθε μήνα. Η μουσική είναι στο DNA του COYA και το αποδεικνύει με τους μόνιμους DJs στο Pisco Lounge, τις μπάντες στο Members ’Club και τους special guests που διασκεδάζουν τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια του brunch. Μπορείς φυσικά να απολαμβάνεις το vibe όπου κι αν βρίσκεσαι μέσω των audio και video podcasts αλλά και COYA charts που δημιουργεί το δίκτυο των DJs από όλο τον κόσμο. Γιατί η φιέστα δεν τελειώνει ποτέ.

info
Οδός Μαλαματένιας (πρώην Philippi), Ματογιάννια, Μύκονος, τηλ. +30 2289022515.
Κρατήσεις: reservations.mk@coyarestaurant.com.
Το εστιατόριο και το Pisco Bar & Lounge λειτουργούν: Δευτέρα – Κυριακή: 19.30 – 02:30.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network