Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Δεν πρέπει να χάσεις αυτό το party!

To En Vogue Club και ο 95.2 Athens DeeJay παρουσιάζουν την κορυφαία DJ Lady Lee που έρχεται στην Αθήνα

Δεν πρέπει να χάσεις αυτό το party!

Έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς DJ star system, όπως οι Dimitri Vegas & Like Mike και έχοντας υπάρξει headliner στα πιο εντυπωσιακά μουσικά φεστιβάλ, η Lady Lee καταφθάνει στην Ελλάδα για ένα μοναδικό party στο En Vogue Club.

Η Lady Lee είναι το πιο trendy όνομα του 2019 και όχι άδικα. Έχοντας ρεμιξάρει massive singles, όπως τα “Taki Taki”, “Electricity” και “Old Town Road”, ο ήχος της είναι ακουστική τελειότητα.

Χρησιμοποιώντας το MC ταλέντο της και τα μαγευτικά visual effects, όπου κι αν βρεθεί παρουσιάζει το δικό της Las Vegas show, ενώ είναι η μοναδική γυναίκα DJ που έχει βρεθεί ζωντανά στο Baoli Club των Καννών. Η Lady Lee είναι το είδωλο της παγκόσμιας νυχτερινής ζωής! Το instagram της ξεπερνά τους 85.000 followers και κάθε της ανάρτηση μας βάζει ακόμα περισσότερο μέσα στο πολυταξιδεμένο lifestyle της, λειτουργώντας και ως ambassador για τεράστια brands.

Save the date

Δεν πρέπει να χάσεις αυτό το party!

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, το En Vogue Club και ο 95.2 Athens DeeJay υποδέχονται στην Αθήνα τη Lady Lee (Ιερά Οδός 76, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3412622).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ