Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Disney | «Η Παναγιά των Παρισίων» γίνεται live action ταινία!

Ακόμα μια διάσημη ταινία ετοιμάζεται για remake

Η Παναγία των Παρισίων Disney

To 2019 αναμένεται να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες τρεις ταινίες της Disney σε live action remakes. Συγκεκριμένα επρόκειτο για το  «Dumbo» τον Μάρτιο, τον «Aladdin» τον Μάιο και τέλος το «Lion King» τον Ιούλιο.

Οι 7 καλύτερες σκηνές φαγητού από τις ταινίες της Disney

Επίσης και η «Mulan» ετοιμάζεται να βγει στον κινηματογράφο, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί ο μήνας της πρεμιέρας της. Όμως εδώ και μερικά 24ωρα είναι γνωστό πως ακόμα μια ταινία ετοιμάζεται.

Συγκεκριμένα, η Disney ανακοίνωσε πως «Η Παναγιά των Παρισίων» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Μάλιστα η ταινία θα έχει και πάλι πρωταγωνιστή τον Josh Gand, ο οποίος θα αναλάβει και την παραγωγή.

Disney | «Η Παναγιά των Παρισίων» γίνεται live action ταινία!

Αξιοσημείωτο είναι πως αρκετοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου που απόρησαν με αυτή την απόφαση της Disney, καθώς η εν λόγω ταινία θεωρείται από τις πιο σκοτεινές της Disney, περιέχοντας αναφορές σε γενοκτονία, σεξουαλικά υπονοούμενα και αρκετούς θανάτους.

Disney | «Η Παναγιά των Παρισίων» γίνεται live action ταινία!

Εμείς όμως έχουμε να θυμόμαστε την αρκετά εντυπωσιακή ερμηνεία του Σάκη Ρουβά στον ρόλο του Κουασιμόδου και ήδη ανυπομονούμε για την live action εκδοχή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ