Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2016

Έλλη: Η πρώτη συγγραφική περιπέτεια μίας 12χρονης μαθήτριας

Αυτό το βιβλίο αξίζει να το αγοράσεις

Έλλη: Η πρώτη συγγραφική περιπέτεια μίας 12χρονης μαθήτριας

Η Έλλη είναι ένα παιδί τόσο μοναδικό, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Στο περιθώριο των υποχρεώσεων της για το σχολείο ονειρεύεται, διαβάζει και γράφει. Το βιβλίο της “Έλλη”, που μόλις εκδόθηκε, είναι η πρώτη της περιπέτεια που μπήκε στο χαρτί. Το έγραψε πέρσι τελειώνοντας το δημοτικό. Φαίνεται πως βρήκε έναν υπέροχο τρόπο να παρουσιάσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις που στριμώχνονται στο κεφάλι της τα τελευταία 12 χρόνια.

Διαβάσματα, ταξίδια, ιστορίες, μύθοι, παιχνίδια, φίλοι, λιχουδιές, συναισθήματα, όλα, ένας ανεμοστρόβιλος, που βρήκε διέξοδο σε αυτό το κείμενο. Το διάβασε η Θεανώ, γοητεύτηκε και δεν ήθελε άλλο, παρά μόνο να το εικονογραφήσει. Ένα παιδί και μια ενήλικας συνεργάστηκαν για το θαυμαστό αποτέλεσμα, παραδίδοντας στα χέρια του κοινού την Έλλη και τις φρέσκες ιστορίες της.

H Έλλη Βασιλείου είναι μαθήτρια. Πηγαίνει στην δευτέρα γυμνασίου. Η Θεανώ Πετρίδου είναι γραφίστρια και συνιδρύτρια του δημιουργικού γραφείου we design. Αυτό είναι το πρώτο παιδικό βιβλίο που εικονογραφεί. Όλα τα έσοδα των δημιουργών θα δοθούν στην οργάνωση Μαζί για το παιδί. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Libro. Διατίθεται από το Public και κεντρικά βιβλιοπωλεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ