Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Game of Thrones | Κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του φινάλε

Η HBO έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον όγδοο και τελευταίο κύκλο

Game of Thrones

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου, όμως μέχρι να ρθει εκείνη η ώρα, η HBO έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τον όγδοο κύκλο.

Διάβασε επίσης: Sophie Turner | Τι αηδιαστικό έκανε στα μαλλιά της για χάρη του Game of Thrones;

Στις φωτογραφίες βλέπουμε όλους τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, όπως η Daenerys, χαρακτήρα που υποδύεται η Emilia Clarke και ο Jon Snow, τον οποίο υποδύεται ο Kit Harington. Μάλιστα φημολογείται πως βλέπουμε επίτηδες μόνο τους 13 χαρακτήρες της σειράς, καθώς γύρω από τους οποίους θα εξελιχθεί η ιστορία και το φινάλε της σειράς.

Game of Thrones

Για την όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones δεν ξέρουμε αρκετά πράγματα, ωστόσο ο Kit Harington έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη του πως: «Είναι όπως όταν τελειώνεις ένα βιβλίο, δεν χαίρεσαι που τελείωσε, έτσι δεν είναι; Δεν τελειώνεις ένα καλό βιβλίο και λες, “Χαίρομαι που το τελείωσα”. Έχεις αυτήν θλίψη που τελείωσε, και είναι ακριβώς το ίδιο με τα εννιά χρόνια που κάνουμε αυτή τη σειρά. Δεν έχει σημασία πώς τελειώνει, πάντα υπάρχει αυτό το “αχ”, αυτή η απώλεια».

Διάβασε επίσης: Game of Thrones | Επιστρέφει ένας χαρακτήρας από τα παλιά!

«Βέβαια δεν ξέρω αν θα ικανοποιηθούν όλοι. Καταλαβαίνετε, κανείς δεν θέλει να τελειώσει, αλλά είμαι πολύ περήφανη για την τελευταία σεζόν. Πάντα ντρεπόμουν να λέω τέτοια, αλλά αλήθεια είμαι περήφανη. Περήφανη για την δουλειά που κάναμε, για μένα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω να αρέσει στο κοινό», είχε δηλώσει η Maisie Williams με την σειρά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network