Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2018

Κι όμως αυτός ο ηλικιωμένος άνδρας είναι διάσημη ηθοποιός!

Πρόκειται μάλιστα για Οσκαρική ηθοποιό

Tilda Swinton

Ο ηλικιωμένος άνδρας της φωτογραφίας είναι ο Lutz Ebersdorf και είναι ο ηθοποιός της ταινίας, Suspiria. Το αξιοσημείωτο είναι πως πίσω από αυτόν κρύβεται μια διάσημη ηθοποιός!

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για την ηθοποιό, Tilda Swinton, η οποία στην εν λόγω ταινία παίζει δύο ρόλους. Εκτός από τον Ebersdorf θα υποδυθεί και έναν 82χρονο άντρα, τον DR Josef Klemperer.

Tilda Swinton

Όπως αναφέρεται στους New York Times, η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης της ταινίας αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτόν τον χαρακτήρα – του Lutz Ebersdorf- ο οποίος θα υποδυθεί τον άλλον χαρακτήρα της ταινίας. Μάλιστα μέχρι και για το συνεργείο της σειρά πίστευε πως ήταν πραγματικός άνθρωπος ο Lutz.

View this post on Instagram

Pain cleanses all. #Suspiria

A post shared by Suspiria (@suspiriamovie) on

Καθώς ο Dr. Klemperer είναι ένας χαρακτήρας που έχει κυριευτεί από το φάντασμα της νεκρής συζύγου του, η Swinton θεώρησε ότι μια γυναίκα ηθοποιός θα ήταν πιο κατάλληλη για να αποδώσει πιο πειστικά το ρόλο.

Η ηθοποιός έχει καταφέρει να μπερδέψει όλο τον κόσμο, καθώς συνεργάστηκε με τον τον makeup artist Coulier, ο όποιος της δημιούργησε όσα αντρικά μέλη χρειάσθηκε. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Coulier έφτιαξε στην Swinton ένα κανονικό σετ από αντρικά γεννητικά όργανα, τα οποία η ηθοποιός φορούσε στα γυρίσματα και τα «ένιωθε να κρέμονται ανάμεσα στα πόδια της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network