Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Μεγάλα ονόματα κάνουν καριέρα στη μικρή οθόνη

Οι χολιγουντιανοί αστέρες σχηματίζουν ουρές για μια θέση σε κάποια τηλεοπτική σειρά των νέων και των παλιών ψηφιακών καναλιών.

Μεγάλα ονόματα κάνουν καριέρα στη μικρή οθόνη

Στην αρχή ήταν οι ηθοποιοί που έβλεπαν έστω και καθυστερημένα το ταλέντο τους να αναγνωρίζεται χάρη στη συμμετοχή τους στην τηλεόραση – James Gandolfini (The Sopranos), Bryan Cranston (Breaking Bad), Jon Hamm (Mad Men). Έπειτα οι συνάδελφοί τους που βίωναν μια δεύτερη νιότη στην καριέρα τους – Matthew McConaughey και Woody Harrelson (True Detective), Winona Ryder (Stranger Things). Αργότερα οι καταξιωμένοι σκηνοθέτες που δοκιμάζονταν στο κάτι διαφορετικό – David Fincher (House of Cards, Mindhunter), Cary Fukunaga (True Detective), Spike Lee (She’s Gotta Have It), Steven Soderbergh (Godless, Mosaic). Σήμερα είναι όλο το Χόλιγουντ.

Η σαρωτική προέλαση του Netflix έχει διαταράξει τις ισορροπίες στη βιομηχανία του θεάματος και έχει οδηγήσει σε μια πρωτοφανή ανάπτυξη των ψηφιακών δικτύων προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στα χολιγουντιανά στούντιο. Η τηλεόραση στην Αμερική έχει αλλάξει και μαζί οι συνήθειες των σταρ της μεγάλης οθόνης. Όπως δήλωσε πρόσφατα στο Variety ο πρόεδρος του CBS David Stapf, “πλέον οι ηθοποιοί σχηματίζουν ουρές προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους σε κάποια σειρά των μεγάλων ψηφιακών πλατφορμών και μάλιστα με τις ευλογίες των μάνατζέρ τους”.

Το Χόλιγουντ στην οθόνη σου

Μέχρι το τέλος του 2019 θα έχουν περάσει από τη μικρή οθόνη μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μεγάλης. Πρόσφατα, έκανε πρεμιέρα στο Amazon Prime το Modern Love, με τους Anne Hathaway, Tina Fey και Andy Garcia να πρωταγωνιστούν σε σπονδυλωτές ιστορίες ζευγαριών, βασισμένες στην ομότιτλη διάσημη στήλη των New York Times, όπου αναγνώστες μοιράζονται τις εμπειρίες της προσωπικής τους ζωής.

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network