Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Οι Άγγελοι του Τσάρλι επιστρέφουν 43 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία με το κοινό

Η Ταινία της Εβδομάδας

Άγγελοι του Τσάρλι

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά από την πρώτη αναβίωση, οι Άγγελοι του Τσάρλι επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη.

Οι Άγγελοι του Τσάρλι επιστρέφουν 43 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία με το κοινό

Οι τρεις «άγγελοι» δεν είναι άλλες από τις Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska. Οι τρεις τους αναλαμβάνουν την διπλή αποστολή της σωτηρίας του κόσμου από ένα κακόβουλο λογισμικό και του franchise  από την λήθη.

Η περίληψη της ταινίας

Οι περίφημοι Άγγελοι του Τσάρλι συνεχίζουν να δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charles Townsend, του οποίου το ιδιωτικό πρακτορείο ερευνών έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες Αγγέλων καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές.

Η ταινία γυρίστηκε σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, όπως την Κωνσταντινούπολη και διαφορετικά μέρη στη Γερμανία, ενώ οι τρεις πρωταγωνίστριες κλήθηκαν να παίξουν οι ίδιες σε όσες περισσότερες επικίνδυνες σκηνές γινόταν.

Οι Άγγελοι του Τσάρλι επιστρέφουν 43 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία με το κοινό

Τα τραγούδια της Ariana Grande

Τόσο οι fans της ταινίας, όσο και αυτοί της Ariana Grande περιμένουν να ακούσουν τα πέντε τραγούδια που έγραψε η σούπερσταρ. Ανάμεσα τους και το soundtrack, Don’t Call Me Angel, για το οποίο συνεργάστηκε με τις Miley Cyrus και Lana Del Rey.

Οι Άγγελοι του Τσάρλι από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood Entertainment

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network