Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Οι “Δρόμοι Ζωής” διοργανώνουν το 17ο χριστουγεννιάτικο bazaar στο Γκάζι

Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Δρόμοι Ζωής

Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το δέκατο έβδομο χριστουγεννιάτικο bazzar των Δρόμων Ζωής και δεν πρέπει να λείπει κανείς. 

Η γειτονιά άλλαξε. Τα παιδιά μεγαλώνουν κι έρχονται άλλα. Από το Βοτανικό, τον Κεραμεικό, το Γκάζι. Εκείνο που έμεινε αναλλοίωτο είναι το κέφι για γιορτή και προσφορά για την ετήσια καθιερωμένη συνάντηση. Τέτοιες μέρες, οι κατσαρόλες κοχλάζουν, οι συνεννοήσεις και οι ετοιμασίες παίρνουν φωτιά. Δεκάδες εθελοντές των “Δρόμων Ζωής” ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή του Μπαζάρ που εξασφαλίζει και τη λειτουργία της Οργάνωσης. Ο αμιγώς εθελοντικός κι αυτόνομος χαρακτήρας της υποστηρίζει μια ανοιχτή κοινωνία και προσιτή γνώση για τα παιδιά που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού, κάτω από συνθήκες αποκλεισμού. Με “Φροντίδα” για τις οικογένειές τους, το μικρό αλλά πάντα γεμάτο κοινωνικό παντοπωλείο μας κάνει τα μαγικά του. Σκοπός να βρίσκουν όλοι το δικό τους δρόμο, με αξιοπρέπεια.

Το παλαιοβιβλιοπωλείο για φανατικούς αναγνώστες, το μικρό “Μοναστηράκι” από ιδιαίτερα αντικείμενα από δεύτερο χέρι, οι μοναδικές πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες σε περιμένουν για τα φετινά γιορτινά δώρα τα οποία είναι φυσικά προσιτά για όλους. Κράτησε χώρο στον ουρανίσκο σου για να δοκιμάσεις τις ασύγκριτες προσεγμένες γεύσεις του φημισμένου γκουρμέ μπουφέ αλλά και όρεξη να γευτούν τα μάτια και η καρδιά σου από τα εκατοντάδες χρωματιστά βαζάκια με γλυκά και αλμυρά. “Χίπστερ” κουραμπιέδες, αρωματικά λάδια και ξύδια, ιδιαίτερα γλυκίσματα, μεθυστικά λικέρ, ξεχωριστές γεύσεις να τις μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας. Αγνά υλικά και αντίστοιχες προθέσεις. Μπαχάρια και αρώματα. Μέλια και βότανα. Μουσικές και γέλια.

Για όλους, μικρούς και μεγάλους φίλους, θα υπάρχει η καθιερωμένη και τόσο αγαπημένη παράσταση Καραγκιόζη, όπως και ιδιαίτερα ξεχωριστή αφήγηση παραμυθιών για όσους μαγεύονται από τις ιστορίες.

Περισσότερες πληροφορίες για το bazaar εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ψυχαγωγια18 Δεκεμβρίου 2018

Πόσο χρόνο έχεις ακόμη με τους αγαπημένους σου; – μια συγκινητική διαφήμιση

Το συγκεκριμένο ερώτημα θέτει ισπανική διαφήμιση που έχει περισσότερες από 12 εκατομμύρια προβολές στο YouTube

Ψυχαγωγια17 Δεκεμβρίου 2018

Τα καλύτερα του 2018 από το Netflix!

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε αυτά τα αποτελέσματα

Ψυχαγωγια17 Δεκεμβρίου 2018

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι του 20ου αιώνα;

Η τεράστια επιτυχία το ανέδειξε επισήμως στο δημοφιλέστερο τραγούδι του 20ου αιώνα

My Brilliant Friend
Ψυχαγωγια16 Δεκεμβρίου 2018

My Brilliant Friend | Ανακοινώθηκε η δεύτερη σεζόν της σειράς

Είναι τα νέα που περιμέναμε

Ψυχαγωγια14 Δεκεμβρίου 2018

How to Video. Γίνε καλύτερος/η, σε λίγα λεπτά

Οι Έλληνες διάσημοι σού δείχνουν ότι με λίγο κόπο και όρεξη μπορούμε να φτιάξουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε

Best of network