Οι πιο τολμηρές σειρές σύμφωνα με νέα έρευνα

Και όμως, το Game of Thrones δεν βρίσκεται στην πιο ψηλή θέση του βάθρου.

Game of Thrones

Δεν είναι καθόλου περίεργο το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας τα πορνογραφικά sites και ιδιαίτερα η ναυαρχίδα τους, το Pornhub, είδαν την επισκεψιμότητά τους να εκτινάσσεται στα ύψη. Επειδή, όμως, ο κόσμος δεν είναι γεμάτος από εργένηδες που μπορούν ελεύθερα και χωρίς τύψεις (;) να πατήσουν το play και να προβάλουν πορνό στην τηλεόραση, τον ρόλο της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των εφήβων από τη μία και τη χαρά της ματιάς μέσα από την κλειδαρότρυπα από την άλλη αναλαμβάνουν οι σειρές. Κακά τα ψέματα, το σεξ πουλάει. Πάντα πουλούσε.

Έτσι, το Onbuy.com διεξήγαγε μία σχετικά απλή έρευνα για να βρει ποια σειρά από εκείνες που κυκλοφορούν είναι το tv show που προκαλεί τα περισσότερα καρδιοχτύπια στους θεατές. Μπορεί να νομίζεις ότι πρόκειται για μεταφορά αλλά το εννοούμε κυριολεκτικά: Οι ερευνητές έβαλαν όσους συμμετείχαν να παρακολουθήσουν τολμηρές τηλεοπτικές σκηνές και στη συνέχεια μέτρησαν τους χτύπους της καρδιάς τους.

Η έρευνα
Αν στο μυαλό σου το Game of Thrones είχε ήδη στεφθεί βασιλιάς των τολμηρών σκηνών, ετοιμάσω να πέσεις έξω. Υπάρχει μία και μόνο σειρά που κατάφερε να εκτινάξει τους χτύπους της καρδιάς πάνω από τους 100.

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network