Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Ποτέ Δεν Είναι Αργά Κύριε Καθηγητά | O Johnny Depp επιστρέφει σε έναν κωμικά συγκινητικό ρόλο

Μια μαύρη κωμωδία από την Odeon

Ποτέ Δεν Είναι Αργά Κύριε Καθηγητά

Εσύ τι θα έκανες αν πλησίαζε το τέλος της ζωής σου; Αυτό είναι το ερώτημα που θέτει η νέα ταινία του Johnny Depp, «Ποτέ Δεν Είναι Αργά Κύριε Καθηγητά».

Ποτέ Δεν Είναι Αργά Κύριε Καθηγητά

Ο βραβευμένος με τρία Όσκαρ ηθοποιός επιστρέφει στο κινηματογράφο σε μια γλυκόπικρη ερμηνεία, η οποία πρόκειται να απογειώσει το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά και το ξεχωριστό ταμπεραμέντο του.

Η ταινία:

Ο Ρίτσαρντ είναι ένας καθηγητής πανεπιστημίου που έχει διαγνωσθεί με μια ανίατη ασθένεια και αποφασίζει να εγκαταλείψει τα προσχήματα και τις κοινωνικές συμβάσεις και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του όσο πιο έντονα και ελεύθερα γίνεται. Με καυστικό χιούμορ, ελαφριά απερισκεψία και μια δόση τρέλας, πέφτει με τα μούτρα σε κάθε πιθανή «αμαρτία»: Πίνει, καπνίζει, κάνει σεξ και ξεστομίζει αδιανόητες προσβολές, εισπράττοντας έτσι περισσότερη χαρά από ποτέ. Με τον νέο τρόπο ζωής του και καθώς ο χρόνος του εξαντλείται, ο Ρίτσαρντ θα καταλάβει πολλά πράγματα για τη ζωή, ενώ θα έρθει κοντά με τους ανθρώπους που αγαπά.

Μια ξεκαρδιστική αλλά και συγκινητική ταινία, για το πώς ένας άνθρωπος αποφασίζει να ζήσει τη ζωή στο έπακρο ακόμα κι όταν το ταξίδι του τελειώνει, έρχεται από τις 7 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network