Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Τα «Φιλαράκια» είναι ακόμα πιο κοντά στο reunion

Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επανένωση της θρυλικής παρέας

Τα Φιλαράκια Courteney Cox - Jennifer Aniston - Matt LeBlanc

Τα «Φιλαράκια» γιορτάζουν την 25η επέτειο τους από την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου της σειράς και φαίνεται πως ετοιμάζονται για το μεγάλο reunion.

Τα «Φιλαράκια» είναι ακόμα πιο κοντά στο reunion

Σύμφωνα με το Hollywood Report οι έξι πρωταγωνιστές και οι δημιουργοί του «Friends» βρίσκονται σε συζητήσεις για μια τηλεοπτική επανένωση, αυτή τη φορά για λογαριασμό του HBO Max. Το HBO Max, η νέα υπηρεσία streaming του HBO που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της το Μάιο του 2020, πλήρωσε 450 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα της επιτυχημένης σειράς.

Jennifer Aniston | Έτσι την υποδέχθηκαν τα «Φιλαράκια» στο Instagram

Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία, ούτε έχει διευκρινιστεί αν θα πρόκειται για ένα επεισόδιο ή περισσότερα. Το θετικό όμως είναι πως και οι έξι έχουν συμφωνήσεις, μιας και στο παρελθόν οι πέντε από τους πρωταγωνιστές του – εκτός από τον Matthew Perry – είχαν επανενωθεί για μια εορταστική εμφάνιση το 2016, προς τιμήν του παραγωγού της σειράς.

Να θυμίσουμε πως η Jennifer Aniston στην πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει πως: «Θέλουμε να γίνει κάτι, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να είναι αυτό. Οπότε προσπαθούμε. Κάτι σκεφτόμαστε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network