Τα Ugly Dolls έρχονται για να φέρουν τα πάνω κάτω

Τα Ασχημογλυκούλια ήρθαν! Μπες στη συμμορία αυτών των αξιολάτρευτων παράξενων χαρακτήρων και «αγκάλιασε» την τέλεια ατελή πλευρά σου!

Ugly Dolls

Τα Ugly Dolls γεννήθηκαν από την ιδέα ότι το «άσχημο» είναι αυτό που μας κάνει όμορφους! Οι δημιουργοί τους είναι ένα ζευγάρι που εμπνεύστηκε αυτούς τους χαρακτήρες για να κρατήσει ο ένας συντροφιά στον άλλο, όταν βρίσκονταν σε διαφορετικές πόλεις.

Όπως φάνηκε και από την ιστορία, η ιδέα τους έπεισε και άλλους κι έτσι ένα τρυφερό αστείο που ξεκίνησε για προσωπική ψυχαγωγία… έγινε κίνημα: Είμαστε όλοι υπέροχοι κι ας είμαστε ατελείς!

Σήμερα, τα Ugly Dolls έχουν γίνει ένα αγαπημένο παιχνίδι που έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο! Επόμενος σταθμός τους, η Ελλάδα! Ανακάλυψε τη μεγάλη παρέα τους, κάνε συλλογή από τους χαριτωμένους χαρακτήρες!

Τα Ugly Dolls έρχονται για να φέρουν τα πάνω κάτω

Πιστεύεις κι εσύ ότι οι ιδιαιτερότητές μας είναι αυτές που μας κάνουν ξεχωριστούς; Αν ναι, τότε ανήκεις στη μεγάλη παρέα των Ugly Dolls!

Γνώρισε τη Moxi και τους φίλους της τα Ασχημογλυκούλια, μπορείς να τα έχεις μαζί σου όπου πηγαίνεις! Κι αν είσαι έτοιμη για μία αξέχαστη εμπειρία στη μεγάλη οθόνη, κάτσε αναπαυτικά, πάρε popcorn και απόλαυσε την ταινία «Ugly Dolls: Τα Ασχημογλυκούλια» στο πιο αντισυμβατικό animation movie που έχεις δει ποτέ.

Από τις 9 Μαΐου στους κινηματογράφους, στα ελληνικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network