Κάνουμε στάση στην Ισπανία, την Ιταλία και την Τουρκία και εμπνεόμαστε από τις εξαιρετικές γεύσεις τους
Καμιά κουζίνα δεν είναι ολοκληρωμένη εάν δεν διαθέτει και μια "μικρή" βιβλιοθήκη, μια βιβλιοθήκη που να μπορεί να σε ταξιδεύει σε διάφορες γωνιές του κόσμου και να σου δίνει τα απαραίτητα tips για να κάνεις τους δικούς σου γευστικούς πειραματισμούς.
Εμείς ανακαλύψαμε αυτά τα βιβλία, για τις γεύσεις της Μεσογείου από τις εκδόσεις Καστανιώτη και έπρεπε να τα μοιραστούμε μαζί σου!
Μοτσαρέλα, πέστο, προσούτο της Πάρμας και βαλσαμικό ξίδι - τα ιταλικά προϊόντα και οι ιταλικές συνταγές εξακολουθούν να γοητεύουν σε όλες τις χώρες του κόσμου, ακολουθώντας μια πορεία που όμοια της δεν έχει βρεθεί ακόμη. Δικαιολογημένα, διότι η ιταλική κουζίνα είναι υγιεινή, νόστιμη και κάθε μάγειρος, πεπειραμένος ή όχι, μπορεί να την υλοποιήσει. Οι έντεκα Ιταλοί κορυφαίοι σεφ αυτού του τόμου συνέταξαν μία πραγματικά συναρπαστική συλλογή από τοπικές συνταγές και προσωπικές δημιουργίες: υπέροχα λαζάνια φινιρισμένα με ρόκα, ή σπαγγέτι με ολόφρεσκες καραβίδες, σολομονοπέστροφα σε σος με πορτοκάλι, αρωματικό αρνί όπως το φτιάχνουν στην περιοχή Αμπρούτσο, ή τα πεντανόστιμα πιάτα με τρούφες από την περιοχή Μάρκε. Εδώ παρουσιάζεται κάθε επαρχία της Ιταλίας, και μάλιστα με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τοπική κουζίνα. Οι λεπτομερείς οδηγίες, βήμα βήμα, βοηθούν στο να πετύχουν χωρίς πρόβλημα ακόμα και οι πολυπλοκότερες δημιουργίες. Δε μένει τίποτε άλλο, λοιπόν, παρά να ευχηθείς στον εαυτό σου και στους καλεσμένους σου "buon appetito"...
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr