Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

“The Prince” | Η βασιλική οικογένεια γίνεται cartoon στο HBO

Βρήκαμε ήδη το νέο κόλλημα μας

βασιλική οικογένεια

Όλος ο πλανήτης ασχολείται με την βασιλική οικογένεια και το Megxit και έτσι το HBO Max βρήκε την ευκαιρία να μετατρέψει όλα τα μέλη της σε καρτούν, δημιουργώντας την σειρά “The Prince”.

Πρίγκιπας George | Ένας λογαριασμός τον έκανε meme!

Στην σειρά θα δούμε την βασιλική οικογένεια μέσα από τα μάτια του μεγάλου γιου της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, πρίγκιπα George. Τόσο τα κείμενα, όσο και η παραγωγή της θα είναι από τον Gary Janetti, ο οποίος έχει έναν αρκετά χιουμοριστικό λογαριασμό στο Instagram και «βλέπει» την βασιλική οικογένεια με μια διαφορετική ματιά.

Μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, γνωρίζουμε πως ο Gary θα δανείσει την φωνή του στον πρίγκιπα George, ενώ θα συμμετάσχουν και οι Orlando Bloom, Condola Rashad, Lucy Punch, Tom Hollander, Alan Cumming, Frances De La Tour και Iwan Rheon.

View this post on Instagram

George is pleased.

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on

Ο Orlando Bloom θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Harry, η Condola Rashad ως Meghan Markle, η Lucy Punch ως Kate Middleton, ο Tom Hollander ως πρίγκιπας Φίλιππος και πρίγκιπας Κάρολος, ο Alan Cumming ως ο μπάτλερ του μικρού πρίγκιπα, η Frances De La Tour ως Queen Elizabeth και ο Iwan Rheon ως πρίγκιπας William.

Ο Gary Janetti στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που εργάζομαι για το HBO Max και φέρνω στο φως μία ακόμα σειρά σχετικά με τα μέλη μίας οικογένειας που χωρίς δισταγμό παλεύουν για το θρόνο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ