Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 6η σεζόν του Peaky Blinders

Θα καταφέρει να μαζέψει τα κομμάτια του ο Tommy Shelby ή ο αρχιφασίστας Oswald Mosley θα κερδίσει για άλλη μία φορά την παρτίδα;

Peaky Blinders

Η σκόνη από τις τελευταίες εντυπωσιακές σκηνές της πέμπτης σεζόν του Peaky Blinders δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει. Ο τελευταίος κύκλος της ατμοσφαιρικής σειράς έφυγε από τα σκοτεινά σοκάκια του υποκόσμου κι έφτασε μέχρι το βρετανικό κοινοβούλιο των 30s για να συναντήσει ακόμα πιο σκοτεινούς χαρακτήρες: Ο αρχιφασίστας Oswald Mosley κυριάρχησε με την παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ποιο όμως θα είναι το μέλλον της εγκληματικής οικογένειας στην έκτη σεζόν; Πώς θα αντιδράσουν οι Peaky Blinders σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω τους; Τι θα κάνει η θεία Polly, o Arthur και ο ανερχόμενος Michael; Κυρίως, όμως, πώς θα καταφέρει να γλιτώσει ο Tommy από τη μέγγενη που σφίγγει σιγά σιγά τον λαιμό μου; Ακολουθούν (με τα απαραίτητα spoilers) όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον επόμενο κύκλο.

Η πρεμιέρα

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, υπάρχουν όμως βάσιμες ενδείξεις: Ο σκηνοθέτης Anthony Byrne αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2020, αφού πρώτα το τελικό σενάριο έχει εγκριθεί από τον δημιουργό Steven Knight. Φυσικά, υπάρχει κίνδυνος καθυστερήσεων, αφού ο τελευταίος έχει υπογράψει ένα διαστημικό συμβόλαιο με την Apple TV για την υπερπαραγωγή που ακούει στο όνομα See με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa.

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network