Το Chillbox βρέθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Plissken 2019

«Ταξίδεψε» γευστικά τους λάτρεις του frozen yogurt

Chillbox

Το αγαπημένο σε όλους chillbox ήταν χορηγός στο μουσικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής PLISSKEN, το οποίο για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε στον πολυχώρο της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, το διήμερο 26 & 27 Ιουνίου 2019.

Καθημερινά, και για 12 ώρες συνεχόμενα, επί 2 ημέρες, η μουσική είχε την τιμητική της! Το μουσικό φεστιβάλ PLISSKEN «έντυσε» τα γνωστά μουσικά ακούσματα με πολλά happenings και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν παρέα με το αγαπημένο τους chillbox frozen yogurt και chillbox παγωτό!

Πλήθος κόσμου έκανε μια στάση στο chillbox retro van που είχε σταθμεύσει έξω από το Tunnel stage. Ντυμένο, ειδικά για τη περίσταση, στα χρώματα του chillbox, το retro van άνοιξε τις πόρτες του στο εκστασιασμένο κοινό και προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να συνδυάσουν τις 2 γεύσεις frozen yogurt και τις 5 γεύσεις παγωτού με την αγαπημένη τους ηλεκτρονική μουσική. Η μουσική, παρέα με τις ανεπανάληπτες γεύσεις του chillbox frozen yogurt, αποτελούν την απόλυτη εμπειρία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network