Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Το Christmas Party του Best Radio 92.6 με την premium vodka CÎROC

Μία sold out βραδιά με εκλεκτούς καλεσμένους

photo. Ioannis Koliopoulos
photo. Ioannis Koliopoulos
photo. Ioannis Koliopoulos
photo. Ioannis Koliopoulos
photo. Ioannis Koliopoulos

Tο μεγάλο και λαμπερό Christmas Party του Βest Radio 92.6 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου για πρώτη φορά στο club LOHAN. Μία μοναδική sold out βραδιά με εκλεκτούς καλεσμένους που ολοκληρώθηκε στις 6 το πρωί με την υποστήριξη της Honor και της ultra premium vodka CÎROC.

Η CÎROC Vodka παρουσίασε στο κοινό τον περασμένο Οκτώβριο μια ειδικά σχεδιασμένη limited edition φιάλη σε συνεργασία με τον κορυφαίο ιταλικό οίκο μόδας Moschino. Η ultra-premium vodka CÎROC είναι συνδεδεμένη με τα πιο hot fashion happenings του κόσμου και αυτή η παιχνιδιάρικη συνεργασία με τη Moschino έρχεται για να το επιβεβαιώσει. Είναι μία συνεργασία που τονίζει την αυτοπεποίθηση και το self-expression και δίνει μια τολμηρή, νέα ερμηνεία στην έννοια της σύγχρονης πολυτέλειας.

Το λαμπερό Christmas Party του Best Radio 92.6 με την premium vodka CÎROC

H φιάλη σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τον Jeremy Scott, creative director της Moschino και συνδυάζει τις iconic χρυσές αλυσίδες του οίκου Moschino με εκκεντρικά χρυσά γράμματα και το μοναδικό γαλάζιο χρώμα της CÎROC ενώ έχει το σήμα της ειρήνης στο κέντρο του μπουκαλιού. Μέσα σε αυτή την υπέροχα σχεδιασμένη φιάλη περικλείεται η παιχνιδιάρικα εκλεπτυσμένη και γνωστή CÎROC vodka.

moschino

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network