Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

YOU | Η καινούρια σειρά του Netflix είναι η νέα μας εμμονή

Αν δεν την έχεις δει, κάντο σήμερα

YOU

Ξέχασε το Casa de Papel και το BirdBox. Tο Netflix συνεχίζει να μας εντυπωσιάσει με τις νέες σειρές τους και η καινούργια μας εμμονή είναι το YOU.

YOU

Σίγουρα γύρω σου έχεις ακούσει πολύ κόσμο να συζητάει για το YOU, τις περιπέτειες του Joe και την εμμονική παρακολούθηση στην αγαπημένη του, Beck.

Ας το πάρουμε από την αρχή…

Το YOU κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, ως μια σειρά που βασίστηκε στο  μυθιστόρημα της Caroline Kepnes. Τον Δεκέμβριο αγοράστηκαν τα δικαιώματα της σειράς από το Netflix και στις 26 του μήνα η σειρά ήταν πλέον διαθέσιμη για streaming. Το YOU χωρίζεται σε 10 επεισόδια, διάρκειας 45 λεπτών το καθένα – κάτι που μπορεί να σε κάνει να την δεις όλη σε μια ημέρα!

Στην πλοκή τώρα… Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Joe, ένας υπάλληλος βιβλιοπωλείου στη Νέα Υόρκη, ο οποίος είναι και ο αφηγητής των γεγονότων σε όλα τα επεισόδια. Η ιστορία ξεκινάει από την πρώτη συνάντηση του Joe και της Beck και φυσικά από εκεί αρχίζει και η εμμονή του μαζί της! Την παρακολουθεί καθημερινά είτε πηγαίνοντας έξω από το σπίτι της, είτε μέσω των social media, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να γίνει ο τέλειος άνδρας για εκείνη.

YOU

Στους χαρακτήρες τώρα… Τον Joe τον υποδύεται ο Penn Badgley που τον γνωρίσαμε μέσα από το Gossip Girl. O Joe, αν και φαίνεται αρκετά συμπαθητικός και έξυπνος, είναι ο απόλυτος ορισμός του stalker, παρακολουθώντας κάθε κίνηση της κοπέλας που του αρέσει και μετέπειτα συντρόφου του. Από την άλλη, η Beck, την οποία υποδύεται η Elizabeth Lail, είναι μια γυναίκα αρκετά ανασφαλής που προσπαθεί μέσω των προφίλ που διατηρεί στα social media να αποδείξει σε όλους ότι ζει μια υπέροχη ζωή, κάτι που όμως δεν ισχύει.

Η νέα σειρά του Netflix σχολιάζει με αρκετά έξυπνο τρόπο την ζωή και την εικόνα των ανθρώπων μέσα από τα social media και το πόσο «ανοιχτοί» δείχνουμε στον κόσμο που δεν μας γνωρίζει στην πραγματικότητα.

Πρόκειται για μια αρκετά ιδιαίτερη ιστορία που στο ένα επεισόδιο μπορεί να είσαι σε κάνει να ενθουσιαστείς με το πόσο ρομαντική μπορεί να είναι η σειρά, ενώ στο επόμενο τρομάζεις όταν βλέπεις ο ένας φόνος να διαδέχεται τον άλλον. 

Σίγουρα μιλάμε για ακόμα μια σειρά φαινόμενο και ίσως να γίνει και η δική σου νέα εμμονή στη δημοφιλή πλατφόρμα. Να σε ενημερώσω πάντως πως έχει εγκριθεί ήδη η δεύτερη σεζόν από το Netflix.

Δες παρακάτω το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network