Follow us

15/10: Αυτοί είναι οι Instagram λογαριασμοί που θέλουμε να ακολουθούμε τώρα

Κάθε εβδομάδα μοιραζόμαστε τις νέες Instagram εμμονές μας

instagram15-10

Ο ερχομός του Σαββατοκύριακου μάς βρίσκει με νέες ιδέες για το φθινόπωρο που ήρθε. Ετοίμασε πρωινό και ανανέωσε το newsfeed σου. Αυτοί είναι οι Instagram λογαριασμοί που θέλουμε να ακολουθούμε τώρα.

@CliffandNeel: Δύο πανέμορφες και αξιαγάπητες γάτες απολαμβάνουν τη ζωή μαζί , αντιπροσωπεύοντας επάξια τον ορισμό του slow living. Όταν μάλιστα, ανήκουν στην αγαπημένη φωτογράφο Ezgi Polat έχουμε έναν παραπάνω λόγο να τις αγαπήσουμε.

@KinfolkMagazine: Μέχρι να φτάσει στα χέρια σου το νέο τεύχος του περιοδικού Kinfolk, μπορείς να πάρεις ιδέες από τις υπέροχες φωτογραφίες του στο Instagram.

@LazzariStore: Το φθινόπωρο απαιτεί ζεστά χρώματα και ρούχα που θα σου φτιάχνουν τη διάθεση. Πουλόβερ με κύκνους, φορέματα με γάτες και υπέροχα μάλλινα παλτό θα βρεις στο ιταλικό brand Lazzari. Αν δεν πρόκειται να ταξιδέψεις άμεσα στην κοντινή Ιταλία μπες γρήγορα στο Instagram τους!

@MollyYeh: Η Molly Yeh δημιουργεί τα πιο όμορφα γλυκά που ίσως έχεις δει. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το δικό της βιβλίο συνταγών ''Molly on the Range'' καθώς επίσης και τo δικό της lip balm σε συνεργασία με τo brand Stewart & Claire με γεύση σοκολατένιο χαλβά.

@SwannandtheBerries: Γνώρισε και εσύ τον παστέλ και ονειρεμένο κόσμο της Γαλλίδας blogger και graphic designer, Swann! Pixie μαλλιά, ροζ φούστες και βελούδο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ