Follow us

28/11: Αυτοί είναι οι Instagram λογαριασμοί που θέλουμε να ακολουθούμε τώρα

Κάθε εβδομάδα μοιραζόμαστε τις νέες Instagram εμμονές μας

mujga

Αυτό που μας αρέσει στο Instagram είναι οι άπειρες δυνατότητες για δημιουργία και η ελευθερία που δίνει στον κάθε χρήστη να αφήσει το δικό του στίγμα. Μπορεί στον διαδικτυακό κόσμο οι πληροφορίες να χάνονται πολύ πιο γρήγορα, και να κυριαχρεί το εφήμερο, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που κάτι μας κεντρίζει πραγματικά το ενδιαφέρον. Όπως, ισχύει και με πολλούς λογαριασμούς στο Instagram. Αυτή την εβδομάδα, ταξιδεύουμε από την Ισπανία μέχρι τη Νέα Υόρκη, κι από την Ελλάδα μέχρι την Πορτογαλία, με ανθρώπους που επιλέγουν να βλέπουν μόνο την όμορφη πλευρά της ζωής.

Η Müjgan Afra Özceylan έχει ως βάση της την Κωνσταντινούπολη, αλλά η αγάπη της για τη φωτογραφία (με αναλογική κάμερα) δεν γνωρίζει όρια.Υπέροχα, ατμοσφαιρικά τοπία, βροχερή διάθεση και μέρη με ιδιαίτερη αισθητική χαρακτηρίζουν τη δουλειά (ή το χόμπι) της.

Γεννημένη στη βόρεια Ισπανία, και μάλιστα χειμώνα, η lifestyle φωτογράφος και ζωγράφος Ana, αγαπάει τη vintage αισθητική και κάθε της λήψη κρύβει μια γλυκιά νοσταλγία.

Η Gelly K. Rais συνεργάζεται με το υπέροχο teapot.gr. Ο λογαριασμός της είναι ένα ατελείωτο ταξίδι τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Η Rachel Marie Iwanyszyn ζει στη Νέα Υόρκη, αλλά αποζητά συνεχώς να βρίσκεται στη φύση.  Οι φωτογραφίες της απεικονίζουν συνήθως πάρκα, εξορμήσεις σε δάση, άλογα, γάτες και λαχταριστά φαγητά.

Η Μαρία Κρίτση δηλώνει "συλλέκτρια εμπειριών" και αν την ακολουθήσεις, θα καταλάβεις ότι το κάνει πράξη. Ταξίδια, εκδρομές, φαγητά, χαρούμενες παρέες την κάνουν να χαμογελά και της δίνουν έμπνευση για έναν λογαριασμό με θετική διάθεση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ