Σύγχρονη Ζωή : ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2016

Αυτή η γάτα ξέρει να διασχίζει τον δρόμο

Το video μιας πολύ ευγενικής γάτας, θα σου φτιάξει τη μέρα

Αυτή η γάτα ξέρει να διασχίζει τον δρόμο

Δεν λέμε ποτέ “όχι” σε οτιδήποτε περιέχει χαριτωμένα ζωάκια, πόσο μάλλον τις αγαπημένες μας γάτες. Έχουμε αναφερθεί στο cat therapy και πώς αρκεί να παρακολουθήσεις ένα ολιγόλεπτο video με γάτες για να φτιάξει η διάθεσή σου. Έτσι, λοιπόν, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο video που δείχνει μία πολύ ευγενική γάτα να διασχίζει τον δρόμο … σαν πραγματική κυρία.

Αυτή η περίεργη γάτα έγινε διάσημη καθώς χρησιμοποίησε τη διάβαση πεζών για να διασχίσει έναν πολυσύχναστο δρόμο στο Dartford, στην Αγγλία. Ένας διερχόμενος οδηγός, ο Justin Scrutton, τράβηξε σε video τη γάτα την ώρα που πέρασε τον δρόμο χάρη στην dashcam που είχε στο αυτοκίνητό του. Το σύντομο video ανέβηκε στο YouTube από το Rumble Viral. Ο Scrutton, ο οποίος διευθύνει τη δική του επιχείρηση μεταφοράς, εντόπισε το έξυπνο αιλουροειδές καθώς επέστρεφε από τη δουλειά του.

cats

“Πλησίαζα στη διάβαση και ελάττωσα ταχύτητα ώστε να κοιτάξω αν υπάρχει κάποιο παιδί. Είδα τη γάτα, η οποία περίμενε να σταματήσουν τα αυτοκίνητα και από τις δύο πλευρές, έλεγξε την άνοδο και την κάθοδο, σκέφτηκε “είναι η σειρά μου” και πέρασε απέναντι” σχολίασε ο οδηγός, ο οποίος φάνηκε ενθουσιασμένος με τη συμπεριφορά του χαριτωμένου τετράποδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

Best of network